3.6 C
Copenhagen
1 april 2023

Har du en drøm om at have dit eget spilstudie? Så er Game Village Jörn lige noget for dig!

Published:

Har du en drøm om at have dit eget spilstudie? Så er Game Village Jörn lige noget for dig!

Hvis du vil etablere et nyt spilstudie, vil vi gerne i kontakt med dig. Vi er i øjeblikket ved at bygge en ny type opstartsfase til spilstudier. Vi ved at det vigtige i spiludvikling er teamet, tiden og læringen. Derfor har vi bygget en Game Village. Her tilbyder vi 100% spiludvikling i et fredeligt miljø til op til fem hold om året.

Sammen bygger vi et professionelt studie i løbet af året. Vi hjælper med finansiering, administration, aftaler/forhandlinger og salg. Forretningsstøtte fra erfarne spiludviklere og producenter via Arctic Game Lab er endvidere tilknyttet. Byen Jörn hjælper med et åbent hjerte og gode betingelser for overnatning, mad og en rig fritid med fri adgang til skiløb, badehus, motionscenter og bowling. Vores site manager arbejder også på at skabe den kultur, der er påkrævet for at studio investeringen kan lykkes, og for at du trives i området.

Game Village Jörn
Vi er placeret i det gamle underholdning palads i Jörn. Der har vi genopbygget restauranten og restauranten til et moderne studiemiljø med plads til op til fem teams/20-30 udviklere. Huset har også et gammelt teater/biograf og et dansegulv i kælderen. Planen er at omhyggeligt udvikle disse områder til Game Village i de kommende år, sideløbende med at dit studie udvikler sig. Ved siden af ??Game Village er der værelser til leje med fælles køkken. Det er også muligt at leje din egen lejlighed eller hus.

Rejsen til Jörn

  • Tog til Stockholm, Umeå og Luleå.
  • (Et til Skellefteå er også planlagt)
  • Bus til Skellefteå
  • Der er en separat minibus at låns til holdene


Målet for det første år i Jörn

Sammen skaber vi et bæredygtigt spilstudie, der på kort sigt kan bære dine lønninger og på længere sigt kan skabe ægte magi med dig som majoritetsejer. For at klare dette er fokus på jer som et team, der udvikler professionalisme. Hvis det lykkes, åbnes veje med en udgivelses aftale, en ny investeringsrunde eller at vi får hjælp til at finde opgaver til dit studie med andre spiludviklere. På denne måde kan vi sammen skabe økonomiske betingelser for, at studie investeringen kan lykkedes.

Året bliver derfor intenst for holdene, da vi sammen vil udvikle spillene i tæt samarbejde med etablerede spiludviklere og spilvirksomheder. Hvor det første møde med virkeligheden kommer allerede i november gennem møder med internationale forlag og investorer.

Hvorfor gør vi dette?
Det er svært at starte dit eget spilstudie. Udfordringer med at lykkes med spillet, organisationen, økonomien, netværket og forhandlingerne er ekstremt vanskelige i starten. Disse udfordringer betyder at opstartsperioden ofte er meget længere end forventet, og for hver forsinkelse skal du sælge aktier i virksomheden eller spil projektet, og ofte er der måske ikke meget tilbage til stifterne, når et spil endelig lykkes.

Dette var f.eks. tilfældet for Arrowhead og deres første spil Magicka. I dag er Arrowhead et meget succesrigt studie, og de vil derfor hjælpe andre studier, så de kan få en “glidende” opstart. Sammen med Mind Detonator opbyggede vi en opstartsproces, som vi håber vil forkorte rejsen til et bæredygtigt studie 1-3 år, så stifterne kan beholde en større del af deres spil og virksomheder. Til dette var der brug for penge til virksomhederne. Derfor har Jörns lokale profil, Örjan Berglund, valgt at investere i arbejdet ved at skaffe lokaler og boliger og finansiere den første investering i virksomhederne. På denne måde håber han, at spil vil bidrage til Jörns udvikling.

Vores ambition er at vokse til flere spil byer i de kommende år, så vi kan finansiere 15-20 startups hvert år. For at styre finansieringen af ??dette forbereder vi at introducere Mind Detonator på børsen om 3-5 år. På denne måde kan vi også åbne op for de studier, der lykkes med at udveksle deres aktier i Mind Detonator for at få adgang til den høje værdiansættelse, som en børsnotering giver.

Jörn
Jörn er en by nær jernbanen cirka 45 minuter udenfor Skellefteå. Det er nu en stor investering i vækst. Et nyt hotel med 60 værelser og en større event restaurant med eget bryggeri og bowlingbane er ved at blive bygget. Der er også et motionscenter og sportshal og en slalom skråning – alt gratis for spiludviklere, der bor i Jörn. Udover spil investeringen er der flere investeringer i gang i erhvervslivet, herunder e-handel og turisme.

Mere information her

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img