17.7 C
Copenhagen
18 juni 2024

gamigo og Eden Reforestation Projects fortsætter samarbejdet permanent

Published:


Takket være den generøse støtte fra spillerne har skovrejsningsprojektet haft stor succes, og efter anmodning fra spillerne vil samarbejdet fortsætte permanent. 

gamigo er glade for at kunne annoncere at samarbejdet med Eden Reforestation Projects fortsætter permanent. Spillere kan fortsætte med at støtte naturbeskyttelses kampagnen gennem gamigos velgørenheds-site. 

I snart to år har spillere gennem gamigos spil støttet den gode sag fra Eden Reforestation Projects med stor entusiasme og succes. Ved at købe velgørenheds pakker i udvalgte gamigo spil, er spillere blevet belønnet med eksklusive in-game items. På grund af spillernes bidrag er det muligt for Eden Reforestation Projects at plante nye træer i berørte regioner i verden, og takket være støtten fra spillerne har de frivillige for Eden Reforestation Projects modtaget et rimeligt vederlag for deres værdifulde arbejde.   

Mange gamigo spillere havde udtrykt et ønske om muligheden for at gøre en god gerning og fortsat deltage i projektet udover den tidsbegrænsede kampagne. Gamigo har åbnet op for dette ønske for deres spillere ved at sætte en permanent mulighed op på deres velgørenheds-site for at deres spillere regelmæssigt kan støtte Eden Reforestation Projects arbejde. 

På nuværende tidspunkt kan der købes velgørenheds pakker fra de følgende spil fra gamigo: Echo of Soul, Fiesta Online, Grand Fantasia, Last Chaos, Rift, Shaiya and Wolfteam. Flere titler og forskellige pakker vil blive tilføjet med tiden. 

For mere information omkring Eden Reforestation Projects og detaljer om de medvirkende spil på deres charity website.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img