18.2 C
Copenhagen
16 juli 2024

Game Wave Festival ændrer datoerne for at være værter for Nordic Game Discovery Contest Grand Finals

Published:

Game Wave Festival (GWF) har annonceret nye datoer for begivenheden. Det finder sted 28.-29. november i Tallinn, Estland på Tallink Spa & Conference Hotel. Ud over nye datoer er Game Wave Festival stolte af at være vært for Nordic Game Discovery Contest Baltic Semi-finals, der fører op til NGDC Grand Finals.

Vi har ændret datoerne for konferencen, fordi vi fik en unik mulighed for at være vært for NGDC Season VI: Special Qualifier og NGDC Grand Finals for første gang i den baltiske region” – siger Ints Viksna, bestyrelsesformand ved Latvian Technological Center.

Game Wave Festival er en forretnings-, uddannelses- og underholdningsbegivenhed for professionelle i spilindustrien. Det fandt første gang sted med stor succes i september 2021 i J?rmala, Letland, og blev overværet af mere end 270 deltagere fra 25 lande.

Festivalen er hovedsageligt B2B, men den er designet til at undgå den “stivhed” disse typer begivenheder nogle gange har ved at fange den sjove og afslappede stemning. GWF er stor nok til at få et overblik over hovedtendenserne i Norden og Baltikum, og lille nok til at blive venner med alle deltagere – De venskaber, du får i GWF, vil følge dig hele livet.

Deltag i The Game Wave Festival for at opleve følgende:

  • Masser af nyttige workshops, spilfirma, kunst-, teknologi- og uddannelsesudstilling, pitching-muligheder og forretningsmøder.
  • Konferencen og interaktive arrangementer er opdelt i 5 spor: General, Art (visuel, audial, haptics), Unreal Engine og XR.
  • B2Match online matchmaking platform til booking af møder vil være tilgængelig for alle deltagere i løbet af konferencedagene 28.- 29. november plus en dag efter konferencen online.
  • Mentorpitch for alle, der ikke er klar til andre pitches, men som stadig er villige til at træne, teste deres prototype og få feedback. Jammere er velkomne.
  • Nordic Game Discovery Contest Baltiske semifinaler, hvor udviklere fra Finland, Sverige, Estland, Letland og Litauen kan fremvise deres spil for udgivere og brancheeksperter og konkurrere om pladsen i Nordic Game Discovery Contest Grand Finals.
  • Business Party (27.11.2022) vil kun være tilgængelig for arrangører, talere, partnere og business-billetholdere.
  • Afterparty (29.11.2022) vil være tilgængelig for næsten alle (undtagen for elevbilletholdere). Det vil indeholde Marioke, et festbord og et mere stille område til forretningssamtaler.

Talere efterlyses:
Er du interesseret i at være foredragsholder på Game Wave Festival?
Brug denne formular til at ansøge: https://www.gamewave.eu/page-4771

Tilmeld dig Game Wave Festival: https://www.gamewave.eu/signup

Følg Game Wave Festival sociale medier og vær den første til at vide mere: Facebook, Twitter, LinkedIn og YouTube. Game Wave Festival er initieret og organiseret hovedsageligt af lettisk teknologisk center. Yderligere information og registrering tilgængelig på: https://www.gamewave.eu/

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img