9.8 C
Copenhagen
15 april 2024

FINAL FANTASY XIV ONLINE Annoncerer ny APP “GO”

Published:

GO, en forkortelse af Gathering Outdoors, lægger helt bogstaveligt en helt ny dimension til FINAL FANTASY XIV Online oplevelsen ved at give spillerne mulighed for at gå udenfor og høste naturressourcer fra Eorzea ™ i den virkelige verden. Disse kan så bruges til at lave varer og gear i spillet.

“Det handler om frihed”, siger Haimirich Fischer, VP for Innovation hos SQUARE ENIX®, “Vi ønskede at give mere end 10 millioner spillere mulighed for at kunne samle hvor som helst de vil, når de vil, uden at begrænse deres pc eller konsoller. Ved at overbygge de digitale og fysiske verdener skaber FINAL FANTASY XIV Online GO den frihed og fremmer social interaktion mellem medlemmerne af vores fantastiske samfund. ”

Ved at downloade appen vil spillerne drage fordel af kombinationen af ??Square Enix avancerede software og deres smartphones egne geografiske placeringer, da de bliver underrettet om høsting af noder og naturressourcer i deres område. Når de kommer tæt nok til knuden, trykker de på skærmen for en chance for at høste ressourcerne, ligesom de ville have i spillet.

Ved siden af ??appen vil der være et unikt tilbehør til brug sammen med spillernes smartphones kaldet FINAL FANTASY XIV Online GO Harvesting Stick.
Harvesting Stick’en skifter en spillers smartphone til en minearbejder hammer, botanistens økse eller fiskestang, så de kan svinge deres telefon i den virkelige verden, som de ville have i spillet for at høste ressourcer. Harvesting Stick øger også en spillers høstsuccesrate til 100%.

Når man talte om FINAL FANTASY XIV Online GO og Harvesting Stick, Adalberta Gardner, Lead Designer hos Amajina Apps, sagde han: “Dette er den mest fordybende MMORPG-oplevelse for spillere på alle niveauer og et must-have tilbehør til alle indsamlede entusiaster.”

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img