I år støtter PlayStation Danmark Movember og opfordrer alle til at melde sig ind i PlayStation Danmark-teamet. Sir Galahad fra det kommende PlayStation 4-spil The Order 1886 er teamleder og har i dens gode sags tjeneste barberet sit prægtige overskæg af. Igennem november anlægger han sig igen et flot overskæg. Du kan gøre det samme og deltage med et glatbarberet ansigt, når Movember-kampagnen skydes i gang den 1. november.

Velgørenhedsorganisationen Movember arbejder på at sætte fokus på mænds sundhed, og indsamler hvert år penge til forskning inden for prostata- og testikelkræft. I Danmark rammes ca. 4.200 mænd af prostatakræft hvert år – og op mod 300 af testikelkræft. Hjælp PlayStation Danmark med at mindske det tal ved at joine teamet. Alle kan være med uanset alder, køn og skægvækst – jo flere, jo bedre.

”Movember er et vigtigt initiativ, som vi er glade for at være en del af. Det er en fed mulighed for at samle det danske PlayStation-community og stå sammen om en god sag. Og Movember er ikke kun er for mænd, men også for kvinder, for selvom vi ikke kan præstere et overskæg, kan vi sagtens deltage ved at melde os ind i PlayStation Danmarks team, og hjælpe med at indsamle donationer,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Følg Sir Galahads skægvækst
Lederen af PlayStation Danmark-teamet er Sir Galahad, som er stjernen i spillet The Order 1886, der udkommer i starten af det nye år. Sir Galahad er kendt for sit flotte skæg, men han starter november med et glat ansigt. På PlayStation Danmarks teamside kan du følge hans overskægs udvikling, poste billeder af dit eget skæg, være med i konkurrencer og opfordre din omgangskreds til at støtte.

”Det danske PlayStation-community er meget stærkt, og de danske gamere engagerer sig i høj grad i de ting, vi søsætter. Jeg håber, at vi kan samle et kæmpe team, og at mange vælger at joine os og også donere et beløb til Movember,” forsætter Mette Bergholt Buhl.

På Facebook og Instagram, via hashtagget #PS4MovemberDK, kan man uploade billeder af sit overskæg – og følge resten af PlayStation Danmark-teamets skægvækst.

Hjælp PlayStation Danmark med at samle ind til Movember – join teamet her.

Om Movember
Movember er en sammentrækning af ordet Mo (australsk slang for overskæg) og november.
Hvert år i november anlægger ca. 1 million mænd i hele verden overskæg for at skabe opmærksomhed om mænds sundhed og indsamle midler til forskning i prostata- og testikelkræft.
I perioden op til den 1. november tilmelder mændene (Mo Bros) sig på movember.com med glatbarberet ansigt og i løbet af måneden anlægges et elegant overskæg. Ved at bede venner og familie om donationer samles der måneden igennem penge ind. Sidste år samlede Movember over 2,5 millioner kroner ind i Danmark.
Kampagnen slutter 29.november med en stor gallafest på RUST i København.
De første Movember-overskæg voksede i Australien i 2003, og siden da har kendskabet til Movember og budskaberne om mænds sundhed spredt sig til hele verden.
De midler, der rejses i Danmark, bruges til danske forskningsprojekter inden for prostata- og testikelkræft. Movember har nedsat en særlig dansk komite, der ledes af M.D. Andreas Røder fra Københavns Universitetshospital, til at rådgive om, hvordan midlerne fordeles.