11.9 C
Copenhagen
13 juni 2024

Dansk mega succes! Deep Rock Galactic overgår 3 mio. i salg!

Published:

Det danske bundsolide co-op first person shooter opnår en ny topplacering på spilleplatformen Steam næsten to år efter lanceringen efter udgivelsen af sæson 1 og fejrer over 3 mio. solgte enheder.

Svenske Coffee Stain Publishing, ejet af Embracer Group, og danske Ghost Ship Games har i dag afsløret, at Deep Rock Galactic, det første co-op minedrifts spil, har solgt over 3 millioner enheder på Steam og Xbox One! Yderligere har man i denne måned kunnet se dværgene i spillet opnå en ny topplacering på Steam, på over 40.000 spillere og slår sit tidligere niveau for daglige aktive brugere, idet det tiltrak over 233.000 den 7. november 2021. Succesen kommer efter lanceringen af sæson 1 af “Performance Pass”, da spillet går over til en ny gratis sæsonbestemt indholdsmodel for bedre at engagere det loyale Deep Rock Galactic-fællesskab og samtidig appellere til nye spillere. 
Siden lanceringen har Deep Rock Galactic-spillere i alt brugt 125 millioner timer i Hoxxes, og ud over de 3 millioner solgte grundspil har fans købt over 1,4 millioner udvidelsespakker til spillet. Deep Rock Galactic er kendt for at have et af de mest passionerede og indbydende fællesskaber inden for multiplayer-spil og har også fået stor anerkendelse fra kritikerne. I 2020 modtog det en lang række anerkendelser, herunder to SXSW Awards for Årets Indie Game og Excellence i Multiplayer, og det blev shortlistet til en BAFTA i kategorien Multiplayer. 
Succesen med Deep Rock Galactic og Ghost Ships Games’ unikke tilgang til spiludvikling betød også, at studiet blev opkøbt af svenske Embracer Group tidligere i år, og at dets udgiver Coffee Stain Publishing blev et søsterselskab deraf.
Den måde, Ghost Ship Games arbejder på, er bemærkelsesværdig. Det har været en konstant fornøjelse at følge dem på denne rejse indtil nu, og vi er efter alt at dømme langt fra færdige,” siger Albert Säfström, direktør for Coffee Stain Publishing. “Skiftet mellem sæsoner ser ud til at have givet genlyd hos vores spillere, og det nyligt udvidede fællesskab har så meget mere at se frem til.
Da vi lancerede Early Access i starten af 2018, kunne vi ikke have forudset, at vi ville nå nye topplaceringer og salgs milepæle i slutningen af 2021!” siger Søren Lundgaard, direktør og medstifter af Ghost Ship Games. “Vi har fra starten udviklet Deep Rock Galactic sammen med vores community, og det nye Performance Pass var direkte rettet mod at give dem flere måder at spille på i længere tid, så vi er glade for, at det også har resulteret i en så stor milepæl for os.
Deep Rock Galactic sæson 1 er tilgængelig på Steam i dag, og det vil blive lanceret på Xbox og Xbox Game Pass den 18. november.
Deep Rock Galactic kan købes nu på Steam til halv pris, og på Xbox One, Microsoft Store og Xbox Game Pass.
Om Ghost Ship Games:
Ghost Ship Games er et dansk spiludvikling studie, som blev grundlagt i foråret 2016 af en gruppe erfarne spiludviklere efter mange års samarbejde. Ghost Ship Games’ motto er enkelt: Co-op First. Målet er at tage co-operative gameplay til det næste niveau og lave gode spil, med fokus på kerne-gameren. For yderligere oplysninger om Ghost Ship Games besøg: http://www.ghostship.dk 
Om Coffee Stain: 
Coffee Stain er et spil udviklingsstudie, udgiver og investor med kontorer i Skövde, Stockholm og Göteborg. Coffee Stain Studios blev grundlagt i 2010 og er ansvarlig for den fjollede globale sensation Goat Simulator, Sanctum Games og den overjordiske fabriksbygger Satisfactory, som i øjeblikket er i Early Access.  Coffee Stain Publishing blev grundlagt i 2017 for at finde talentfulde udviklere og give dem værktøjer og tid til at lave deres drømmespil. Siden lanceringen har udgiveren håndplukket en række udvalgte projekter til at samarbejde med, herunder Deep Rock Galactic, det anmelderroste retro-arkadeplatformspil, Huntdown, og den nye indie-triumf Valheim, der i øjeblikket er i Early Access på Steam. I 2018 lancerede Coffee Stain Leveling the Playing Field (LTPF) for at støtte ligestilling mellem kønnene i spilindustrien, som tilbyder finansiering til mindre og nystartede udviklingsteams, hvor mindst halvdelen af de ansatte er kvinder. I 2020 blev LTPF udvidet ved at udvide kriterierne til at omfatte underrepræsenterede etniciteter. Læs mere på: https://www.ltpfgroup.com/.

Du kan få mere at vide om partnerskaber og muligheder med Coffee Stain ved at besøge:

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img