11.9 C
Copenhagen
13 juni 2024

“Candle Knight” afslører ny trailer, release dato og prestigefyldt festival sejr!

Published:

Det mexicanske 2.5D action-adventure spil Candle Knight har netop afsløret en ny trailer, demo og endelig officiel release dato

Det er netop blevet afsløret at det mexicanske 2.5D action-eventyr Candle Knight officielt udkommer den 20. januar 2023 – og for at fejre det, er en helt ny trailer også er blevet frigivet sammen med en spilbar demo på Steam
Brug din flamme for at overvinde væsenerne, der lurer i ruinerne af et ødelagt slot, brug det dynamiske sværhedsgrad system til din fordel, kryds udfordrende platforms sektioner og løs kryptiske gåder inde i surrealistiske malerier i dette 2.5D action-eventyr-platformspil.
Ud over alle disse nyheder kan vi samtidig fortælle at Candle Knight også for nylig vandt en såkaldt qualifier, en kvalifikations plads, ved den prestigefyldte Nordic Game Discovery Contest (NGDC), mens konkurrencen påbegynder sin sjette sæson. Sejren blev annonceret for nylig under BIG Festival i Brasilien, og den sjette sæson af NGDC Grand Finals afholdes i november.
Da jeg hørte at Candle Knight havde vundet konkurrencen blev jeg blæst helt omkuld. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på al den indsats, vores hold havde lagt i projektet og alle de muligheder det havde medført. Dette øjeblik markerer en enorm milepæl for vores spil og er et stort klap på ryggen til al den kærlighed og hårde arbejde vi har lagt i det, og som vi håber, alle spillerne kan føle.” siger André Torres, Special Effects-instruktør hos Dracma Studios.

Mens vi venter på, at Candle Knight bliver frigivet, kan du allerede nu tilmelde dig wishlist på Steam og prøve den nye fantastiske demo. Du kan finde Candle Knight på Steam her: https://store.steampowered.com/app/1879680/Candle_Knight/
Følg Dracma Studios på Twitter, Facebook, TikTok, Instagram, Reddit, Youtube samt deres website for mere information.
Om Dracma Studios
Dracma Studios er et mexicansk indie-udviklingsstudie, der blev grundlagt i 2019 i Yucatán, México, med et team af talentfulde udviklere fra hele landet med det mål at skabe fantastiske spil og uforglemmelige oplevelser, der vækker genklang hos vores spillere, og som bringer industrien tættere på til landet, hvilket skaber muligheder for den næste generation af mexicanske og latino spiludviklere.
Om Nordic Game Discovery Contest
Med udgangspunkt i fjorten års tilrettelæggelse af succesfulde spilindustri aktiviteter, herunder den årlige Nordic Game-konference, regionale finansieringsprogrammer, oversøiske netværksarrangementer og andre udvikler støtte initiativer, lancerede Nordic Game Nordic Game Discovery Contest (NGDC) i 2016 – en spændende, konkurrencedygtig udfordring hvor udvalgte spil projekter vises live i pitch-konkurrencer ved partner begivenheder i hele Europa og rundt om i verden. Lær mere om alle NGDC Season VI-kvalifikationerne – og gør dig klar til sæson VI med det samme – here.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img