17.4 C
Copenhagen
16 juli 2024

ARK: Survival Evolved udkommer d 29 august

Published:

Studio Wildcard fortæller at det har bestået fuld certificering for sit eventyrspil overlevelse-eventyrspil ARK: Survival Evolved og vil sende den fulde udgave til fysiske detailhandel og digitale butikker den 29. august 2017.

“ARK’s udvikling har taget en 2-årig rejse gennem tidlig adgang, og den fulde version vil vise, at den ekstra tid i udvikling blev brugt godt,” siger Doug Kennedy, CEO og medstifter Studio Wildcard. “Vi tilbragte de ekstra tidskampede bugs, forbedrede præstationer, forbedrede singleplayer-oplevelsen og leverede indholdet af slutspil, der afslører hele historien om ARK. Vi er glade for endelig at få det i overlevendes hænder overalt! ”

Spillet indeholder alt hvad en spirende juraeventyr har brug for at komme i gang i ARK’s verden. Det er kernespilet, og alt gratis indhold er frigivet indtil dette tidspunkt og tilbyder hundredvis af timers gameplay til spillere.

Explorer’s Edition tager basisspillet og tilføjer endnu mere – introducerer et sæsonkort, der giver adgang til alle ekspansionspakker, begyndende med Scorched Earth (tilgængelig nu) og inklusiv flere pakker, der lanceres senere i år og ind i 2018.

ARK: Survival Evolved vil lancere verden over i butikker og på digitale platforme den 29. august 2017 for PlayStation®4, Xbox One og Steam PC.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img