13.9 C
Copenhagen
23 juni 2024

Anno Online – nu på dansk

Published:

Det er med stor glæde Ubisoft i dag kan præsentere lanceringen af den danske åbne beta af Anno Online. Udviklet af Ubisoft Blue Byte, kombinerer Anno Online de populære gameplay elementer fra Anno franchiset med helt nye features der passer perfekt til det vanedannende web-baserede spil.
Danske fans vil allerede i den åbne beta opleve flere nye features, der ikke er set før i Anno franchiset. Her kan blandt andet nævnes et helt nyt system til at guide spillere i Anno Online. Der er også en historiefortælling tilknyttet til hvert kapitel der spilles. Det er også muligt at besøge øen ”Northbourg” for at se en flot monumental by, som man senere vil kunne opnå i Anno Online.
Baseret på det højt anerkendte og prisvindende franchise, kan fans nu for første gang opleve masser af strategi, simulation, samt højt detaljeret animation og grafik, samlet i et web-baseret spil.
Spillere kan bygge og udvikle store middelalderbyer med brug af det detaljerede økonomiske system, som der er elsket af Anno fans. I takt med at man opfylder sin befolkningsbehov, låser man flere byggemuligheder op, og vil samtidigt opleve mere krævende beboere, hvilket gør at man som spiller skal udvide sit rige med flere øer og forbinde dem med handelsruter.

Key features
· Monumentale byer – Anno Online indeholder store byer med mere end 120 forskellige bygninger. Byer kan have mere end 1.500 bygninger.

· Grafik i høj kvalitet – Hver bygning har et meget højt niveau af detaljer og det er muligt at inspicere hver en detalje i zoom perspektiv.

· Brugerdefinerede indhold – Vælg imellem millioner af forskellige kombinationer og vis din personlige stil til alle andre spillere.

· Forbedret brugerinterface – En detaljeret tutorial samt hjælpesystem vil guide spillere gennem spillet og hjælpe, når det behøves.

· Handelssystem – Alle spillere i Anno Online kan handle med hinanden.

· Web-baseret spil – Hvilket gør Anno Online til en fordybende og anderledes oplevelse.

http://dk.anno-online.com/da
Klik her for at begynde dit eventyr med Anno Online

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img