Wargaming Mobile er glade for at kunne meddele sit nyeste skridt i den fortsatte europæiske udvidelse – det nyligt erhvervede Hapti.co studie, som nu hedder Wargaming Copenhagen. Studiet vil koncentrere sig om udviklingen af nye mobile titler til det mobile marked.
Som tidligere datterselskab af IO Interactive i København har Hapti.co erfaringen fra veteranerne i den etablerede branche til at skabe medrivende mobilspil. Sammen med deres nye projekter som Wargaming Copenhagen vil teamet fortsat arbejde med deres eksisterende mobilspil.
Lederen af Hapti.co, Rune Vendler, har en lang karriere inden for videospil, idet han har arbejdet for selskaber som IO Interactive og Lionhead Studios, og tillige har haft del i store titler som Gameglobe, Kane & Lynch og Fable.

“Folkene på Hapti.co var et perfekt match for Wargaming’s mobile anstrengelser,” siger Keith Kawahata, leder af Wargaming Mobile. “De har flere års erfaring med at arbejde i branchen, en solid portefølje, som har etableret dem på markedet, samt ambition og engagement til at gå fra styrke til styrke som Wargaming Copenhagen.”

“At gå sammen med Wargaming giver os ny muligheder og måder at vokse på,” udtaler lederen af Hapti.co, Rune Vendler. “Vi glæder os meget til at komme i gang med nye projekter og at gøre brug af kunnen og ekspertise fra en gigant som Wargaming og derved give vores spillere flere fantastiske titler.”