Warframe et af de hurtigst voksende Free-to-play spil, der kommer til PlayStation 4 i efteråret. Spillet udfordrer spillerne til at frigive deres indre ninja og vil komme med en spilbar demo på Electronic Entertainment Expo (E3), 11. juni-13.
 
“Det faktum, at vi er ved at udvikle Warframe til lanceringen af ??PS4 dette efterår er “awesome”” sagde Steve Sinclair, kreativ direktør hos Digital Extremes, der udgiver Warframe. “Ironien er ikke tabt på mig, at vores oprindelige sci-fi koncept for dette spil var de første optagelser der nogensinde blev vist fra PS3, der doig aldrig udkom. Spændende tider forude med denne næste generation af spillekonsoller.”
 


 
Spillerne bliver introduceret til Warframe som nyligt vækket Tenno krigere, kastet ud i et univers i krig og bevæbnet med exo-skelet-teknologien som kun de kan fungere. Disse Warframes bringer ufattelige kraft og dygtighed til Tenno og give spillere med unikke offensive og defensive kræfter til at udforske og mestre. Spillere går solo eller sammen i squads på 4 for at fuldføre co-op baserede razziaer for at finde gamle artefakter, der vil hjælpe tilpasse og opgradere deres Warframe og våben.