Fejring af Kubrow ledsagere Inkluderer Særlige genstande, Taktisk Alert, høj efterspørgsel Våben, Konkurrencer, BOGO, Platinum Salg, Mere

Digital Extremes ‘Warframe® netop lanceret Den af ??Kubrow Bonus uge for Warframe fællesskabet. Den særlige Den af ??Kubrow Bonus uge er for alle Warframe spillere (kaldet Tenno, in-game) på tværs af PC, Xbox One og PlayStation®4 System og vil indebære en lang række aktiviteter, der kører indtil 26 maj. En ny trailer fremhæver fejringen kan ses her: http://bit.ly/1IzXFCp.

I løbet af de næste uge, kan Tenno logge og spille andelsselskabet tredje person shooter til at modtage en gratis Kubrow Starter Kit, som giver dem mulighed for at hæve deres helt egen lodne følgesvend. Den Kubrow er et hunde-lignende æglæggende arter, der først tjente som ledsagere og kæledyr til Orokin, og senere som voldsomt loyale vagt dyr for Orokin elite. Spillere, som deltager i Den af ??Kubrow Bonus Week får også en Kubrow gen blande kit til avl og kan spille en særlig 4-dages Taktisk Alert med en værdsatte Wraith våben som belønning (meget eftertragtede blandt Tenno).

DenOfKubrowScreenshot

Spillere bør også holde øje med yderligere overraskelser, herunder et samfund begivenhed involverer nyligt opdrættet Kubrow, karakter-bygning Dobbelt Resource, Affinity og Drop Chance dage, plus en lukrativ Platinum salg og BOGO tilbud.

Den officielle www.Warframe.com hjemmeside indeholder mere information om Den af ??Kubrow Bonus Week, herunder nøjagtig start og stoptider for forskellige komponenter af det særlige.
Tidligere i denne uge Warframe også lanceret en større indhold opdatering på PC. Den nye Tubemen af ??Regor Opdatering til PC indeholder en ny tileset, våben og tilpasninger sammen med udvidelser til PvP-fokuserede konklaver området og Co-op opmuntrende spil findes i Trials.
Vil vide mere om Warframe, downloade spillet og slutte sig til fællesskabet, kan du besøge den officielle hjemmeside på www.warframe.com.

Warframe er en free-to-play kooperativ tredjepersons actionspil tilgængelig på PC, PlayStation® 4 System og Xbox One. Som Tenno, krigere pistol og kniv, spillerne band sammen til at genoprette balancen i Solsystemet samtidig fremme deres karakterer, forbedre deres våben og rustninger, og kæmper undertrykkende kræfter med gamle exo-skelet-teknologi kun de kan operere. Disse Warframes bringe ufattelige magt og dygtighed til Tenno og give spillere med unikke offensive og defensive kræfter til at udforske og mestre.

OM DIGITAL EXTREMES
Grundlagt i 1993 af James Schmalz, Digital Extremes rangerer som en af ??verdens bedste uafhængige udvikling studios i den interaktive underholdningsindustri. Den canadisk-baserede developer har en rig historie i at udvikle nogle af branchens top first-person shooter og actionspil. Oprindelse med co-creation af Epic Games ‘multi-million-enhed sælger Unreal® franchisen herunder Unreal, Unreal Tournament – og alle dens gentagelser – og fortsat med sådanne hits som Mørk Sector®, BioShock® til PS3 ™, multi-player kampagne BioShock 2 og The Darkness® II, baseret på tegneserien af ??samme navn .. Studiet bruger nu sin egen teknologi, Evolution Engine ™ i udviklingen af ??sin blockbuster Free-To-Play hit, Warframe® tilgængelig nu på PC, PS4 ™ og Xbox One. For mere information om Digital Extremes, besøge virksomhedens hjemmeside på www.digitalextremes.com. Du kan tilmelde dig Warframe, besøg www.warframe.com.

Warframe og Warframe logoet er registrerede varemærker tilhørende Digital Extremes Ltd.