Det er ikke kun på de store stadions i Rusland at fodboldkampe i denne tid bliver spillet. Der er netop i denne weekend blevet udkæmpet mesterskaber i computerspillet FIFA 18 på Playstation 4. Her var det ikke på grønsværen at kampen blev fløjtet af, men hos de 30 lokale HiFi Klubben butikker landet over. Vindere fra hver af de lokale lokale forretninger mødte frisk op søndag til finalen hos HiFi klubben på Åboulevarden i København.

Spillereglerne var korte og enkle. Man skulle spille i gruppespil i en 2×4 minutters kamp. Finalen udspillede sig søndag, d. 24 hvor den lokale HiFi Klub ved Åboulevard havde storskærme og det helt største surround-udstyr fremme. Med en spilleoplevelse i fuldt surround lyd, var det næsten som værende tilskuer på et fyldt stadion.

Det var Mikkel Lionett på 15 år, der spillede sig til en velfortjent førsteplads og vandt turneringen. Mikkel kan dermed kalde sig for vinder af den landsdækkende FIFA 18 turnering, “Husk lyden Cup”.

“Jeg var virkelig nervøs, men jeg syntes selv jeg klarede det godt til kampen, jeg føler jeg var en smule heldig men jeg er ellers tilfreds med min sejr udover det “ – Udtaler en stolt, Mikkel Lionett fra Amager.

Vi ønsker Mikkel et stort tillykke.