Riot Games har i dag annonceret en ny udvidelse til det meget populære taktiske shooter spil VALORANT. Byd velkommen til VALORANT: Agents of Romance.

VALORANT: Agents of Romance bliver Riot Games første dating sim spil I fuld skala. Udvidelsen laves på baggrund af det populære League of Legends Spirit Blossom event som har været en kæmpe succes verdenen over på grund af de dating sim elementer i dette event.

Denne nye titel lader spillerne indtage rollen som en ny rekrut som skal trænes til at blive en VALORANT agent. Selvom livet er hårdt som agent, er der tid til at opbygge nye relationer med alle VALORANT agenter: Sideløbende samler du stadig de genstande op man kender fra universet, går på dates og måske redder du verdenen i samme omgang.

Vi har set på måder hvorpå vi kunne udvide VALORANT universet, og vi konkluderede at en dating sim gav bedst mening,” sagde Anna Donlon, ledende producer på VALORANT. ”Vi tror på alle vil nyde den nye måde VALORANT universet former sig på, lige meget om man er en taktisk spiller eller er klar på en ny dating sim.

Vores agenter er levende individer, som vores spillere nemt kan relatere til” sagde Joe Kileen, narrativ fortæller på både VALORANT og VALORANT: Agents of Romance. ”Agents of Romance lader følelserne flyde frit, og vi kan se hvad der gemmer sig inde bag uniformerne og det ellers ret hårde ydre.

Det er sjovt når man tænker over det. Til at starte med var planen at Agents of Romance skulle være en ny gamemode i VALORANT, men det tog en helt anden drejning,” sagde Joe Ziegler, spil ansvarlig for VALORANT og VALORANT: Agents of Romance. ”Jeg kan ikke huske hvem der foreslog det, men vi blev hurtigt enige om at det var en ide der skulle realiseres, og blive til en helt ny spiloplevelse for VALORANT fans”.

VALORANT: Agents of Romance udgives til PC i løbet af 2021.

OM VALORANT
VALORANT er et konkurrencedygtigt 5v5 karakter baseret taktisk shooter til PC, udviklet af Riot Games. Det er et præcist og dødbringende spil med høj pistolføring. Et stort udvalg af våben, agenter med unikke evner, konkurrencedygtige kort som sikrer tusindvis af timers underholdning. VALORANT er et free-to-play spil som er optimeret til de fleste PC’ers hardware, på den måde henvender det sig til det brede publikum i hele verdenen. Spilles på de bedste servere, global infrastruktur og en sikker anti cheat teknologi, Riot engagerer sig i dette, for at sikre spillerne den bedste og mest konkurrencedygtige taktiske shooter oplevelse.

Om Riot Games
Riot Games blev grundlagt i 2006 for at udvikle, udgive, og yde support for de mest spiller-fokuserede spil i verdenen. I 2009 udgav Riot Games sin debut titel League of Legends i hele verden. League er nu et af de mest spillede PC-spil i verdenen, og lidt af et forbillede i en eksplosivt voksende esport verden.
Efter Leagues skift til sit andet årti, fortsætter Riot stadig med at udvikle spillernes oplevelse med Teamfight Tactics, League of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift og mange flere titler som er under udvikling. Riot udvider også verdenen vi kender i Runeterra igennem multimedie projekter på tværs af musik, tegneserier, brætspil, og den kommende animationsserie Arcane. Grundlagt af Brandon Beck og Marc Merril og CEO Nicolo Laurent. Riots hovedkvarter ligger i Los Angeles, Californien, og har over 3000 ansatte på over 20 kontorer i hele verden.