7 C
21 marts 2023

UBISOFT afslører FULD trackliste til The Black Eyed Peas


I dag annoncerede Ubisoft den komplette trackliste af The Black Eyed Peas Experience.


  • Boom Boom Pow
  • Cali to NY (feat. De La Soul) – Kinect only
  • Disco Club
  • Don’t Lie
  • Don’t Phunk With My Heart
  • Don’t Stop The Party
  • Dum Diddly
  • Everything Wonderful (BEP & David Guetta)
  • Fashion Beats
  • Hey Mama
  • I Gotta Feeling
  • Imma Be
  • Just Can’t Get Enough
  • Let’s Get It Started (Spike mix)
  • Love You Long Time – Kinect only
  • Meet Me Halfway
  • My Humps
  • My Style (feat. Justin Timberlake)
  • Pump It
  • Shut Up
  • Rock That Body
  • Smells Like Funk – Kinect only
  • Showdown – Kinect only
  • Take It Off
  • The Best One (The Boy)
  • The Situation – Kinect only
  • They Don’t Want Music (feat. James Brown) – Wii only
  • The Time (Dirty Bit)
  • Whenever

[youtube id=”dEvED03md1w” width=”600″ height=”350″]

To eksklusive sange, Light Up The Night og Someday, er inkluderet i Kinect Collector Edition, som også har en trådløs mikrofon og en officiel Black Eyed Peas t-shirt.


Related articles


Recent articles