Forudbestillinger af Turtle Beachs længe ventede VelocityOne Flight simulation kontrolsystem sælges ud på få minutter – yderligere enheder er på vej
 

Turtle Beach Corporation har annonceret, at dets VelocityOne™ Flight simuleringskontrolsystem, der fås til Xbox og PC, er blevet et af de mest forudbestilte produkter fra www.turtlebeach.com. VelocityOne Flight havde over 21.000 fans tilmeldt, der ventede på, at forudbestillingerne blev tilgængelige, og efter at være gået live til forudbestilling i onsdags, blev controlleren hurtigt udsolgt. Turtle Beachs amerikanske, britiske og tyske udbud blev udsolgt på under 15 minutter, og de resterende globale enheder blev snuppet på under en time. VelocityOne Flight er udviklet i samarbejde med luftfartsingeniører og piloter, og tilbyder intuitive og realistiske spillekontroller, samt udstyrer brugere på alle erfaringsniveauer med et altomfattende system til at opleve spændingen ved at flyve.  

Forudbestillingerne af VelocityOne Flight fra vores hjemmeside, der sælger ud globalt, er en fantastisk start på vores indtræden på det hurtigt voksende marked for flysimuleringshardware”, siger Juergen Stark, formand og direktør for Turtle Beach Corporation. “Hvis du ikke var i stand til at reservere en enhed via forudbestilling, vil der være yderligere enheder til rådighed i bølger efter VelocityOne Flights lancering den 14. november.”