Turtle Beach har annonceret det nyeste produkt i deres prisvindende lineup af gaming headsets, Stealth 300, som nu tilgængelig i butikker i de nordiske lande. Velegnet til den eksplosive vækst i Battle Royale-genren, hvor et gaming headset er et must-have tilbehør – Stealth 300 leverer højkvalitets lyd, krystalklar chat og komfort og holdbarhed kræver spillere på deres vej til en Victory Royale eller Chicken Dinnerg, når de stiger op på leaderboards. Stealth 300 er udstyret med kraftig forstærket lyd til helt fordybede spillere i deres spil, briller venlig hukommelseskumørør, 40 timers batteri, et metalforstærket hovedbånd for ekstra komfort og holdbarhed og en række ekstra funktioner, der kombinerer for at levere et ægte konkurrencepræget fordel. Stealth 300 er tilgængelig til Xbox One og PlayStation®4 til en MSRP på $ 79,95, og fungerer også med Nintendo Switch ™ og mobile enheder med et standard 3,5 mm headset jack.
 
“Battle Royale fænomenet fortsætter med at dukke op og brænde spillemiljøet, og Stealth 300 er” bygget til at vinde “for alle spillere, der falder på et kort,” siger Juergen Stark, CEO, Turtle Beach. “Uanset om du spiller populært genre titler som Fortnite eller PUBG eller klar til dette efterårs store AAA udgivelser som Call of Duty: Black Ops 4 og Red Dead Redemption 2, giver Stealth 300 den overlegne lyd, komfort og holdbarhed, du skal vinde, og på en pris, der ikke bryder banken. ”
 

Stealth 300 indeholder mange nøglefunktioner fra årets mest solgte headset i Nordamerika *, Stealth 600, der tilbyder en overlegen ny mulighed for spillere, der søger at udjævne deres gameplayoplevelse med et kablet headset. Stealth 300 til Xbox One og PS4 har batteridrevet forstærkning med et 40 timers genopladeligt batteri, store 50mm over-øretelefoner og en højfølsom flip-to-mute-mikrofon til fantastisk spillyd og krystalklar chat. Stealth 300 har også et metalforstærket hovedbånd og omfatter Turtle Beachs unikke ProSpecs glasvenlige hukommelseskum ørepuder, sammen med fire EQ Audio Presets inklusive Bass Boost og Variable Mic Monitoring. Derudover er Stealth 300 til Xbox One optimeret til at levere Microsofts surround sound til Sonic for Headphones til yderligere at fordybe spillere i deres spil, film og musik.