9.9 C
Copenhagen
28 maj 2023

Turtle Beach løfter sløret for VelocityOne Flight Universal Control System og VelocityOne stativ som nyt tilbehør til det prisbelønnede VelocityOne Flight Universal Control System

Published:

VelocityOne Flight Universal Control System og de nye VelocityOne pedaler Monteres nemt på VelocityOne stativet for den ultimative oplevelse under flyvning

Den førende producent af gaming tilbehør Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) løfter i dag sløret for Turtle Beach® VelocityOne™ Rudder Pedaler og Turtle Beach® VelocityOne™ Stand som de nyeste tilføjelser til mærkets voksende sortiment af gaming-simulationstilbehør. VelocityOne pedaler  og Stativ er designet til at passe perfekt sammen med det prisbelønnede Turtle Beach® VelocityOne™ Flight Universal Control System.

Flysimulatorer bliver løftet til et højere niveau af realisme med Turtle Beachs VelocityOne Rudder Pedals. Til flysimulator fans på Windows-pc’er, Xbox Series X|S og Xbox One har de nye pedaler dobbelt pedal konfigurationer til opsætning små og store fly. En glat rorakse og berøringsfri hall-effekt-sensorer på alle akser giver  flydende bevægelser og en længere produktlevetid uden vedligeholdelse. Differentialbremser giver mulighed for præcis kontrol i snævre sving og med bremsning på landingsbanen, mens udskiftelige fjedre, justerbar pedal bredde og form giver en ekstra følelse af realisme, uanset om du flyver et let fly, et tungt passagerfly eller et jagerfly. Desuden sørger flere stabile monteringsløsninger for, at VelocityOne pedalerne står solidt på en række forskellige overflader. Turtle Beachs VelocityOne Rudder Pedals kan forudbestilles i dag på www.turtlebeach.com og hos førende forhandlere for 2.349,00 DKK og lanceres den 31. oktober 2022.

Fans af fly simulering kan sikkert montere og opbevare deres komplette setup med Turtle Beachs VelocityOne Stand. VelocityOne Stand er også designet til at sikre en perfekt pasform med VelocityOne Flight Simulation Control System og VelocityOne Pedaler, og er også kompatibel med andre producenters fly simulering, racer simulering og pedal tilbehør. VelocityOne Stand har en indbygget hurtigudløsningslås til justering af højde, vinkel og længde, så den kan tilpasses enhver spiller og ethvert miljø. Derudover kan den øverste monteringsplatform vippes for korrekt placering af yoke eller hjul, og den nederste platform kan på samme måde justeres til ror eller racing pedaler. VelocityOne Stands vendbare design gør det muligt at bruge den i begge retninger, og de solide stål monterings platforme er forboret til at fungere med VelocityOne Flight og VelocityOne Rudder produkter. Anti-wobble, justerbare gummifødder holder VelocityOne Stand solidt plantet og et praktisk fold-flat design gør det nemt at gemme det væk uden at skulle afmontere dit tilbehør. VelocityOne Stand kan også forudbestilles i dag på www.turtlebeach.com og hos førende forhandlere til 1.599,00 DKK og lanceres i december 2022.

“Sammen med Velocity One Flight skaber de nye VelocityOne pedaler og stativ det bedste, mest komplette og moderne styresystem til fly simulering på markedet”, siger Juergen Stark, formand og CEO hos Turtle Beach Corporation. “Vi har testet pedalerne og stativet bag lukkede døre i løbet af de sidste par uger til stor og glædelig modtagelse fra fly simulations miljøet. Nu hvor alle detaljer er tilgængelige, herunder udvidet kompatibilitet med andre produkter, ved vi at fans vil være glade for at fuldende deres opsætninger med VelocityOne pedalerne og stativet når de lanceres.”

Den komplette liste over VelocityOne ror pedaler indeholder følgende funktioner:

 • Ultraglat rorakse: En enkelt akse som vender tilbage til centrum, giver flydende præcise bevægelser fremad og bagud med lav friktion for præcis retningsstyring. Friktionsfrie lineære lejer giver jævn, præcis og vedligeholdelsesfri drift. To sæt udskiftelige fjedre til hoved rorets akse giver yderligere justeringsmuligheder for at indstille den perfekte følelse.

 • Differentialbremser: De fjederbelastede bremsepedaler giver præcis bremsekontrol på landingsbanen eller styrings assistance når der trykkes på én pedal ad gangen. 

 • Udskiftelige pedaler: De to sæt udskiftelige pedaler kan nemt udskiftes og giver en realistisk efterligning af pedaler i stil med lette fly eller passagerfly.

 • Justerbar pedal bredde: Den justerbare pedal bredde passer til en bred vifte af gamere og flytyper. Når den ikke er i brug, giver de justerbare pedaler en praktisk opbevaring. 

 •  Præcise langtidsholdbare aksler: Berøringsfri hall-effekt-sensorer på alle akser giver en længere produktlevetid end standard potentiometre.

 • Stabile monteringsløsninger: Robust metalkonstruktion med gummipuder og tæppe greb på bunden giver en stabil base på en lang række overflader og har forborede huller til permanent montering på eksisterende cockpittet derhjemme.

 • Universal PC-kompatibilitet: Tilslut det to meter lange USB-C til USB-A-kabel direkte til pc’en for at tilføje VelocityOne rorpedaler til din eksisterende opsætning. 

 • Tag flyveturen på Xbox: Tryk på tilstand knappen for at skifte fra PC til Xbox Series X|S og Xbox One ved hjælp af det medfølgende pass-through-kabel. Kræver VelocityOne Flight Universal Control System for at fungere på Xbox-konsoller.

Den komplette liste over VelocityOne Stand-funktioner omfatter:

 • Justerbart design: VelocityOne Stand giver mulighed for præcis højde, vinkel og længde justeringer samt justeringer af hældning for den øverste og nederste monteringsplatform ved hjælp af hurtigt uløselige klemmer.

 • Solid stålkonstruktion: En holdbar stålkonstruktion holder simulerings tilbehøret sikkert monteret plus VelocityOne universelle monteringshuller giver mulighed for permanent installation af simulerings tilbehør.

 • Universel kompatibilitet: VelocityOne Stand er bygget til VelocityOne Flight Universal Control System og VelocityOne Rudder Pedaler og fungerer med de fleste andre tredjeparts yokes racerhjul, rorpedaler og racer pedaler.

 • Fold-Flat Design: VelocityOne Stand kan foldes fladt sammen uden at skulle fjerne noget tilbehør, så du kan beholde dit setup installeret men nemt kan gemme det væk.

 • Vendbart: Du kan vende hovedakslens retning om alt efter hvad du foretrækker.

 • Justerbare gummifødder: Anti-wobble gummi fødderne er justerbare for at sikre VelocityOne Standen står fast på jorden.

Du kan få flere oplysninger om de nyeste Turtle Beach produkter og tilbehør på www.turtlebeach.com.  Husk at følge Turtle Beach på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook og YouTube.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img