Turtle Beach, verdens førende inden for spillehovedtelefoner og lydtilbehør, annoncerede ??en aftale om at erhverve ROCCAT – en top tysk pc-periferivirksomhed med historie om at producere innovative, prisbelønnede spilmus, tastaturer og andre tilbehør.
 
Med ROCCATs kraftfulde produktsortiment, der er tilføjet Turtle Beachs brede markedsposition og ledende headset-mærke, fremskynder erhvervelsen væsentligt Turtle Beachs planlagte ekspansion til markedet for 2,9 milliarder dollar for PC gaming headsets, mus og tastaturer. Ved at erhverve ROCCAT styrker Turtle Beach yderligere sin markedsposition på centrale pc-centriske europæiske områder, herunder Tyskland, hvor ROCCAT allerede er et velrenommeret førende mærke. Derudover vil ROCCAT se fordelene ved Turtle Beachs stærke salg og distribution i Nordamerika og i hele Europa, mens Turtle Beach vil få distribution til nye asiatiske markeder gennem ROCCATs tilstedeværelse på disse markeder.
 
Turtle Beach køber ROCCAT for $14,8 millioner (ca 977 mill DKK) i kontanter.
 
“Dette er en dynamisk og strategisk vigtig aftale for Turtle Beach,” siger Juergen Stark, CEO for Turtle Beach. “Vi tilføjer en komplementær portefølje af pc-spilmus og tastaturer, et dygtig pc-tilbehørsteam og et stærkt synergistisk distributionsfodaftryk.”
 
“Erhvervelsen er også et vigtigt skridt i at nå vores mål om at opbygge en $ 100 millioner pc gaming tilbehør tilbehør virksomhed i de kommende år. ROCCAT accelererer vores ekspansion til det omkring $ 1,6 milliarder [3] PC gaming headset marked, og giver os også mulighed for at adressere det omkring 1,3 milliarder dollar PC gaming keyboard og mus marked. Vi tror, ??at vores kombinerede produktportefølje er en af ??de stærkeste i branchen, der dækker spilhovedtelefoner til konsoller og pc’er, spiltastaturer og mus. Sammen vil vi have 48 kerneproduktmodeller til at forfølge det samlede adresserbare marked på over 4,7 milliarder dollar i Nordamerika, Europa og Asien. “
 
Stark fortsatte: “Vi er begejstret for at byde René Korte og ROCCAT-teamet velkommen til familien Turtle Beach, da de er en yderst talentfuld gruppe med dyb erfaring i pc-tilbehør og har samme fokus på at levere højkvalitets innovative produkter til spillere verden over. ”
 
René Korte, administrerende direktør for ROCCAT, tilføjede: “Vi har længe beundret, hvordan Turtle Beachs banebrydende headset har forhøjet spil og det er en ære at samarbejde og bringe vores gode produkter til flere spillere. Jeg har ingen tvivl om, at kombinationen af ??ROCCATs styrke på PC-periferimarkedet med Turtle Beachs 45 års erfaring, imponerende teknologi, konsoldominans og stærkt mærke vil give endnu flere sejre til spillere verden over. “
 
ROCCAT er blevet klassificeret som et af de 10 mest solgte gaming perifere mærker i Europa, og pr. Nylige Newzoo forbrugerundersøgelsesdata3 er et af de fire bedste mærker for bevidsthed, købsovervejelse og præference for spiltastaturer og mus i tysk PC gaming perifere marked.
 
ROCCAT lancerede for nylig sit nye Vulcan Mekaniske Gaming Keyboard og den seneste Kone AIMO RGBA Smart Customization Gaming Mouse til høj editorial og fan ros. Den originale Kone-mus er blevet anerkendt som en af ??de mest ergonomiske gaming musemåder på markedet og var den første mus til at indarbejde RGB-belysning i sit design. Den nye Kone AIMO-mus var den bedst sælgende PC gaming mus i Tyskland i fjerde kvartal af 2018.
 
Vulcan-tastaturet introducerede ROCCATs patenterede Titan-mekaniske switch og er blevet et af de top tre bedst sælgende spillekort i Tyskland samt et bedst sælgende produkt i sin prisniveau. Vulcans design blev også anerkendt ved at vinde 2019 iF Design Award for sin produktkategori.
 
Turtle Beach er verdens førende inden for spil headset og lyd tilbehør, der har haft over 40% andel af konsolets gaming headset marked i de sidste ni år i træk. I 2018 udvidede Turtle Beach sin rækkevidde ud over konsolrummet og lancerede en ny serie af Atlas PC-headset, der hilste høj pris fra førende pc-forfattere og spillere.