19.9 C
Copenhagen
15 juli 2024

“Tintin Match” udkommer i hele verden til Android og iOS, mandag den 31. august 2020

Published:

Følg Tintin på hans spændende mobil eventyr og oplev de store mysterier der bringer ham til genkendelige gader til fremmede byer – let tilgængelig på din egen mobiltelefon og gratis at spille!
Efter det succesfulde beta-launch på Google Play, er 5th Planet Games i samarbejde med Moulinsart stolte af at kunne annoncere den endelige udgivelse af Tintin Match, et sjovt og spændende match 3 mobil spil der udkommer globalt til Android og iOS, den 31. august.
Tintin Match er et historie drevet match-3 switcher game hvor du gennem farverige puzzles opbygger Tintins univers. På din vej som den berømte reporter på hans eventyr vil du komme igennem puzzle udfordringer for at låst op for, og samt ikoniske Tintin scenarier og figurer kendt fra tegneserierne. 

Krabben med de gyldne kløer er det første eventyr du støder på i spillet: Dagen starter som enhver anden for Tintin og Terry, men et mysterie er aldrig langt væk! Terry får snuden i klemme i en krabbe dåse, Dupond & Dupont efterforsker pengefalskneri, og en fremmed bliver kidnappet før han når at levere et budskab til Tintin. Kan alle disse tråde mon lede op til et større mysterium?

For at løse mysteriet der optager Tintin, skal du løse en samling af håndlavede match 3 puzzles, hvor hvert af dem med sikkerhed vil udfordre problemknuseren i dig! Et objekt i vejen? Et brik ude af rækkevidde? Løber tiden ud? Brug dine bedste strategier og opnå tre stjerne ved første forsøg!

Spillet er udviklet af 5th Planet Games’ Berlin afdeling der er ledet af den renommerede puzzle spil ekspert Moritz Voss; tidligere technology lead hos King, det nu Activision-ejede, svenske selskab bag nogle af de mest succesfulde puzzle spil nogensinde udgivet, så som Candy Crush Saga og Bubble Witch Saga. Moulinsart har aktivt bidraget til den kunstneriske udvikling af interfacet, dets “sprites” of karaktererne i spillet ved hjælp fra hans studios.

Henrik Nielsen, direktør hos 5th Planet Games, glæder sig til at launche dette fantastiske nye Tintin spil til mobil, og nævner Moritz Voss’s lederskab som en afgørende faktor. “Moritz Voss har udmærket sig i match 3-genren adskillige gange før og vi er sikre på at dette vil blive det bedste spil han nogensinde har skabt”.
Nick Rodwell, General Manager hos Moulinsart, selskabet bag Tintin, er enig “Vi er meget spændte på denne mulighed for at introducere Tintin til mobil gamers derude. At lade spilleren påtage sig rollen som denne hverdagshelt og detektiv og selv løse mysterier på egen hånd, gennem en sjov og bekendt game mechanic, er en fantastisk måde at udgive Tintin universet på. Vi håber meget at det bliver et stort hit for både fans af Tintin og puzzle games over hele verden”.
Den store stigning i smartphone gaming har ændret industrien. Match-3 spil som Tintin Match er den mest prominente undergenre på det amerikanske iPhone gaming marked, og står for 21% af den samlede revenue; ifølge mobile game insight og analytics firma GameRefinery.

Tintin Match er et spil for alle over 9 år. Spillet er gratis at spille og vil blive tilgængeligt på både Google Play og Apple Store den 31. august. Det er også planen at udgive den på kinesiske Android stores senere.
Om Tintin:
TINTIN er nok den helt alle gerne vil være, og med sikkerhed den ven alle gerne vil have. Denne ven vil gøre alt for dem han holde af. I dag resonerer Tintins eventyr stadig: De inspirerer kunstnere, forfattere, film og teaterinstruktører over alt. They inspire artists, writers, movie and theater directors alike. Tintin legemliggør de essentielle værdier, som alle kan stole på. Tintin er en unik blanding der kombinerer spændende historier, en “ligne claire” tegnestil og universelle temaer.
Tintin er berømt i hele verden. Udgivet i hele verden, bliver Tintins eventyr læst med samme entusiasme som den blev under dens debut i 1929 i Petit Vingtième magazine. Hvem havde forudset en sådan succes? Afgjort ikke dens forfatter, Hergé (Georges Remi), autodidakt tegneserietegner der var heldig at få offentliggjort sit arbejde i hans teenageår, på siderne i hans hjemland Belgiens spejderblade.
Om 5th Planet Games:
5th Planet Games er mobilspilsudvikler og publisher bosat i København og Berlin. Vi arbejder med stærke IPs såsom Adventures of Tintin samt store sports brands såsom Cristiano Ronaldo og Nyjah Huston (pro Skateboarder). Vi er stolte af at udvide universet i den succesfulde Vikings TV serie, det legendariske spil Doodle Jump samt vores egen, nordiske IP for børn, Hugo. For mere information, se www.5thplanetgames.com

About Moulinsart:
MOULINSART er den verdensomspændende eksklusive ejer af rettighederne til HERGÉ’s arbejde, inklusive alt copyright, så vel som rettigheder til reproduktion og adaptation.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img