-2.3 C
Copenhagen
28 marts 2023

Svenske “Spelldust” udgives den 27. april på iOS og Android!

Published:

Den svenske udvikler Grand Pike med støtte fra Arctic Game Lab, kan med stor glæde annoncere udgivelsen af deres spil Spelldust den 27. april til iOS og Android enheder i Skandinavien.
Spelldust er et realtime strategi spil med et Wizard tema. Spilleren vil blive en del af intense PvP kampe hvor der gøres brug af såkaldte “magiske kort”. Det er hvad vi vil kalde et mix af Hearthstone & Clash Royale. Spelldust gør brug af en speciel kortmekanik, blandet med hvad vi kender fra traditionelle kortspil, men det er udført i et mobilvenligt realtime format.
Det er med stor glæde vi nu udgiver Spelldust, og vi glæder os til at vise verdenen hvad vi har arbejdet på de sidste par år.”, sagde Daniel Öhgren, CEO hos Grand Pike. “Vi har udviklet Spelldust til gamers, og vi vil sætte stor pris på de vil hjælpe os med at forbedre spillet i fremtiden”.

For mere information, besøg:
Om Grand Pike:
Grand Pike er et mobilstudie i Skellefteå som ligger i det nordlige Sverige. Deres mission er at udvikle spil som gamerne sætter pris på, og sætter stor lid til at gamerne får hvad de ønsker. De arbejder i øjeblikket på deres første spil som hedder Spelldust mens de udvikler deres studie. For mere information se: grandpike.com
Om Arctic Game Lab:
Arctic Game Lab er en organisation som arbejder strategisk med at skabe en platform for spilindustrien i Nordsverige. Deres hovedformål er at bygge et stærkt fællesskab inden for gaming, udvikle, uddanne og investere inden for området. De skaber en mulighed for det enkelte studie for at vokse individuelt, og giver dem en chance for at komme ind på markedet. Arctic Game Lab er et samarbejde mellem de svenske kommuner Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå og Boden. I dette område ligger der omkring 70 spilvirksomheder og studier, omkring 400 arbejder i denne industri og 14 spil uddannelsesinstitutioner. Arctic Game Lab er nu Nordeuropas hurtigst voksende spillevirksomhed. For mere information kig på: arcticgamelab.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img