3.9 C
Copenhagen
9 december 2023

Svensk producerede Spelldust er ude nu til iOS og Android!

Published:

Den svenske udvikler Grand Pike med støtte fra Arctic Game Lab, kan med stor glæde annoncere at deres spil Spelldust er ude nu til iOS og Android mobiler.
Spelldust er et realtime strategi spil med et Wizard tema. Spilleren vil blive en del af intense PvP kampe hvor der gøres brug af såkaldte “magiske kort”. Det er hvad vi vil kalde et mix af Hearthstone & Clash Royale. Spelldust gør brug af en speciel kortmekanik, blandet med hvad vi kender fra traditionelle kortspil, men det er udført i et mobilvenligt realtime format.

Vi er meget glade for Grand Pike og er spændt på at se hvordan spillet bliver taget imod af gamerne. Spilindustrien i Nordsverige vokser med lynets hast. Grand Pike er en del af denne udvikling, men er også en inspirationskilde for unge studerende som ønsker at blomstre i gaming industrien. siger Therese Mossberg, kommunikationsansvarlig hos Arctic Game Lab.
Det er med stor glæde vi nu udgiver Spelldust, og vi glæder os til at vise verdenen hvad vi har arbejdet på de sidste par år., sagde Daniel Öhgren, CEO hos Grand Pike. Vi er et lille spil firma med et hold af dedikerede gamere. Vores mål er at udvikle spil til mobilen som appellerer til gamere som os selv.

Spelldust er tilgængelig fra i dag på Apple App Store og Google Play i Skandinavien.

Om Grand Pike:
Grand Pike er et mobilstudie i Skellefteå som ligger i det nordlige Sverige. Deres mission er at udvikle spil som gamerne sætter pris på, og sætter stor lid til at gamerne får hvad de ønsker. De arbejder i øjeblikket på deres første spil som hedder Spelldust mens de udvikler deres studie. For mere information se: grandpike.com

Om Arctic Game Lab:
Arctic Game Lab er en organisation som arbejder strategisk med at skabe en platform for spilindustrien i Nordsverige. Deres hovedformål er at bygge et stærkt fællesskab inden for gaming, udvikle, uddanne og investere inden for området. De skaber en mulighed for det enkelte studie for at vokse individuelt, og giver dem en chance for at komme ind på markedet. Arctic Game Lab er et samarbejde mellem de svenske kommuner Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå og Boden. I dette område ligger der omkring 70 spilvirksomheder og studier, omkring 400 arbejder i denne industri og 14 spil uddannelsesinstitutioner. Arctic Game Lab er nu Nordeuropas hurtigst voksende spillevirksomhed. For mere information kig på: arcticgamelab.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img