FINAL FANTASY® XIV: Stormblood ™ leverer fortsat unikt og spændende indhold til spillere med dagens lancering af Patch 4.35. Denne opdatering debuterer den nyeste Deep Dungeon, Heaven-on-High, det næste kapitel i Hildibrand Quest-serien, samt nye genstande og systemopdateringer.

Heaven-on-High udfordrer spillere til at slutte sig med andre eventyrere og krydse gennem et 100-etages fangehul, der vokser i vanskeligheder med hvert niveau. Indholdet indeholder også et omarbejdet nivelleringssystem specifikt til Deep Dungeon ud over særlige belønninger for dem der kan nå højeste etage.
 
Våbenbelønninger fra Heaven-on-High
Dagens patch indeholder også den seneste questline i Hildibrands eventyr, hvor inspektørens ekstraordinære undersøger forbrydelser begået af Wolf Burglar i Fjernøsten. Derudover er nye følelser, minions, sammen med en ny frisure og mount blevet tilføjet, herunder et løbende design fra Frisure Design Contest.
  
Nye Frisurer og Mount
Yderligere oplysninger om Patch 4.35 er tilgængelige på: https://sqex.to/AVq
Sammenfaldende med udgivelsen af ??Patch 4.35 er starten på The Feast Regional Championship 2018, en serie officielle spiller mod spillere turneringer holdes i Nordamerika, Europa og Japan (for at bestemme championerne inden for hver region). Forberedelsesperioden begynder tirsdag den 3. juli og fortsætter til mandag den 13. august.
 
Vinderne af præmierne vil gå videre til online-semifinalerne – streamet og hostet af Square Enix – for at bestemme de sidste hold til at deltage i de europæiske finaler, der afholdes på Fan Festival 2019 i Paris.
Yderligere oplysninger, herunder regler og tidsplaner, findes på The Feast Regional Championships 2019 dedikeret hjemmeside:
https://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/ranking/thefeast/championship/
Fans kan også se frem til en spændende sæson af FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivaler over hele verden. Ny information blev for nylig offentliggjort for den kommende FINAL FANTASY XIV Fan Festival tour, der kommer til Paris ‘La Grande Halle de La Villette den 2. – 3. februar 2019:

• Begivenheden bliver live streamet gratis i alle regioner, og vil omfatte alt sceneindhold undtagen koncerterne.
• Deltagerne i Fan Festivaler 2018 – 2019 vil modtage en særlig Fan Festival mount: SDS Fenrir designet af Takayuki Takeya. Derudover modtager deltagerne i hver fanfestivalsbegivenhed en speciel in-game-minion, der er specifik for den begivenhed-minion-detaljer skal leveres senere. Dem, der ikke kan deltage i begivenhederne, kan købe bonuselementerne på Mog Station på et senere tidspunkt.