4 mod 4 tower defence battle arena spillet åbner nu op for første betafase. Det bliver en lukket beta og starter allerede den 27. april. Skydome er udviklet af Kinship Entertainment vil blive udgivet i Europa og Nordamerika af gamigo i år.

gamigo kan med stor glæde åbne op for den lukkede beta til deres innovative online spil Skydome! Spillere kan allerede skrive sig op nu, for at sikre sig en af eftertragtede pladser, inden der lukkes op for sluserne den 27. april. Fra den dato, vil de udvalgte blive lukket ind løbende. Skydome er en blanding af MOBA og tower defence spil som vi kender dem.

En stadigt voksende verden med en gribende historie og et stort arkiv af forskellige helte venter de kommende spillere af Skydome. Spillerne skal nu samle et hold af dygtige helte til at forsvare deres base og samtidig smadre fjendens mur mens man løser opgaver sideløbende. Udfaldet af kampen afhænger af at alle samarbejder. Skydome er i bund og grund et flyvende tempel som man finder højt over skyerne. Derfra bliver vores helte sendt ud for at bekæmpe store horder af monstre på tværs af universet. De gør brug af individuelle strategier for at nedkæmpe fjendens tårn og vil derved dominere arenaen. Der findes ikke to helte som er ens, så det giver spillerne mulighed for at udforske alle de nye evner heltene har for derefter at lægge den bedste strategi.

I Skydome bliver spillerne sendt ud i hurtige 3D kampe, hvor spændende slag venter én hver eneste gang. Din spillestil har indflydelse på kampens udfald. Strategi og brug af de rette evner er altafgørende hvis du vil sabotere fjendens planer. Hovedformålet med spillet er at erobre fjendens statuer. Dødelige labyrinter, magiske portaler og manipulation med tiden, er en del af spillerens strategi for at blive den ultimative mester af dette episke tower defence eventyr.

Spillets højdepunkter

  • Et alsidigt arkiv af helte med unikke evner
  • Hurtige strategiske kampe i en isometrisk 3D verden
  • Spillerne kan bygge nye mure og tårne for at forstærke deres chance for at vinde
  • Gør brug af alle dine evner for at nedlægge fjendes forsvar
  • Invasions System: Sørg for at nedlægge den store horde af fjender der invaderer dit territorium ved udnytte dine ekstra buff, flere tropper og mere
  • 4 mod 4 multiplayer kampe. Slå dig sammen med dine allierede for at nedlægge fjenden
  • Rang system baseret på sæsoner når spillet udgives.

gamigo og Kindship Games har skabt en omfattende verden fyldt med nyt indhold. Med tiden vil spillet blive opdateret løbende, med en masse nyt gameplay, nye helte, kort og meget mere.

Mere information omkring spillet  vil blive delt i de kommende uger på spillets officielle hjemmeside.

Om gamigo:
gamigo tilbyder mere end 30 onlinespil (MMO’s), der tilhører en række forskellige genrer. Udvalget inkluderer first-person shooters, fantasy RPG’s, bygnings/strategi spil, mobil- og casual spil. Siden virksomhedens grundlæggelse i 2000 er denne mangfoldige portefølje blevet opbygget gennem virksomhedsovertagelser, køb af spillelicenser samt verdensomspændende udgivelsesrettigheder. Gennem erhvervelsen af ??nye datterselskaber (fx Mediakraft og adspree Media) vokser gamigo-gruppen også kontinuerligt inden for B2B og marketing. Målet er at udvide den allerede etablerede gamigo online-platform på det internationale spilmarked. Virksomhedens kerne portefølje inkluderer succesrige spiltitler som Rift, ArcheAge, ArcheAge: Unchained, Trove, Ironsight, Aura Kingdom, Desert Operations, Fiesta Online, Echo of Soul og Last Chaos. gamigo er vokset både organisk såvel som gennem de mere end 25 erhvervelser, der er foretaget siden 2013, inklusive spil, medie- og teknologivirksomheder og individuelle spil aktiver. Som en del af gamigo’s platformsstrategi leverer medie virksomhederne adspree (2016) Mediakraft (2017) og Verve Wireless (2020) også reklameløsninger til sine B2B-kunder. Derudover bruger virksomheden sin know-how til gamigo’s egne titler.