Førende tysk producent af høj kvalitet gaming periferiudstyr, ROCCAT, ramte overdådige Las Vegas for CES 2015 med et udvidet sortiment af kommende produkter. ROCCAT Phobo konceptet fik sin debut i 2012, som en gaming-tastatur med en slot-integreret smartphone. ROCCAT er stolt over at meddele, at dette begreb er blevet genfødt som Ryos Phobo, raffineret og perfektioneret af vores kreative design ingeniører at afspejle ROCCAT fremtid Ready filosofi.

“Når konceptudvikling Phobo, vi vidste, at vi havde en stærk vision,” forklarer René Korte, CEO og grundlægger af ROCCAT. “Still, vi bragte det tilbage til tegnebrættet for at udvide og perfekt design.” Ændringerne er der, men hjertet er stadig den samme; kombinere en fantastisk gaming tastatur med smartphone tech, indsprøjte det med software, der giver fantastiske gaming hestekræfter. Smartphones af alle mærker og størrelser hvile i et trådløst Ipuri opsætning, tilsluttet din Ryos Phobo via to Bluetooth-kanaler. Dette gør det muligt for spillere at placere deres smartphone som helst på gaming overflade for optimal spil. Cherry MX Switch Mekaniske nøgler, to USB-porte og en tenkeyless design gør Ryos Phobo en stærk, men kompakt gaming tastatur, med ROCCAT nye unified Swarm Driver Software indbygget. ROCCAT også styrke sin stærke mekanisk tastatur lineup med Ryos MK FX og, Ryos TKL FX, begge med Cherry MX switche og RGB lysdioder.

“Vi ser på en Q3 2015 dråbe dato for Ryos Phobo,” siger René. “Jeg er glad for, vi holdt ud på den oprindelige Phobo koncept. Hvad der engang var en rigtig god idé, vil nu være en overlegen realitet vores loyale fans kan holde i deres hænder. ”

CES 2015 er også udstyret med ROCCAT banebrydende Nyth gaming mus, et fuldt modulopbygget kamæleon perifer der er en handske-fit til MMO spil, der fluidly forvandler MOBA og FPS layouts takket være tilpasset knap placering, og udskiftelige sidedele. “Vores voksende fil bibliotek af 3-D trykte knapper og sidedele sikrer Nyth brugere får værdi ud af Nyth forløbne år, hvad alle andre tilbyder i dag,” effuses René. “Det er fleksibel og sjovt at lege med. Meget ligesom menneskets fingeraftryk, næsten ingen Nyth vil være det samme som en anden, når brugerne bringe deres kreative tilpasninger ind i billedet. ”

Nyth forventes at ramme butikshylderne omkring 2. kvartal 2015.

Endelig, med en stærk tilføjelse til Kave headset tjenesteliste, er ROCCAT s Kave XTD 5.1 Analog indstillet til at give gamere med den dybt medrivende lydkvalitet de er kommet til at forvente. Siger René, “The Kave serien har været fantastisk for os, og det XTD 5.1 Analog er den perfekte tilføjelse til familien. Den støjreducerende tech indbygget i vores dual-mode, i-kabel fjernbetjening betyder fuld nedsænkning, ingen forstyrrelser. Lydkvaliteten af hver Kave har altid været stor, men vores tweaks delvist baseret på kundernes feedback og vores egne solide tekniske mål har slynget den XTD 5.1 Analog lyd til nye højder. Også byggekvalitet er i top, med tyve fem procent af vægten bankede off dette design. ”

Audio junkier kan forvente at få deres hænder på Kave XTD 5.1 Analog headset i nabolaget af 1. kvartal 2015.