3.9 C
Copenhagen
9 december 2023

ROCCAT Kave XTD Stereo

Published:

Krigen raser ikke kun i Battlefield eller COD. Krigen raser også mellem markedets producenter af high-end udstyr for PC-gaming. Mens Turtle Beach har et bredskuldret ry som enestående fabrikanter af gaming headsets, er alliancerne tegnet op i samarbejdet mellem ROCCAT og Alienware, for man kan ikke holde en sulten kat tilbage. ROCCAT opruster kampen med nyt isenkram, dels for den krævende hånd der kræver kompromisløs respons i musen, og dels for den auditive oplevelse og kommunikationen mellem holdspillerne.

ROCCAT Kave XTD er et monster af et headset, med den sorte, matpolerede og rustikke plast, pyntet med blå linjer som var det en TRON film. Er du en ambitiøs spiller med orden i pengepunge, kan du indstille kikkertsigtet mod prestigemodellen, der har 5.1 digital sound og flere features end en våd drøm. Men er du til glimrende stereo og upåklagelig mic uden finjustering, er denne model et stærkt startskud, og med en vejledende butikspris på cirka 600 kr, er der finesse nok for pengene.

Roccat1

Ingen driver, ingen kalibrering. Kave XTD er ren plug-and-play, men en laaaang, solid ledning (fast monteret på headsettet), en volumenkontrol med mute og to jacks til mikrofon og højtaler. Mikrofonen kan drejes væk eller helt afmonteres. ROCCAT har ikke tidligere prioriteret Mac med deres PC kompatible drivers, men med ROCCAT Kave XTD er det fuldstændig ligegyldigt om du er PC eller Mac-mand. Det er ren hardware.

Komforten er ok, selvom ørerne bliver varme efter længere tids brug. Plastikken gør vægten let, puderne er bløde og bøjlen holder settet fast uden at stramme unødigt. Det kan varsle om  kommende slitage på bøjlens sensitive skumgummi og tekstilet som dækker ørepuderne, afhængigt af hvor hårdt det bliver brugt. Man skal lige huske prislejdet som dikterer visse dele af holdbarheden, men for  majoriteten af gamere, der skal mærke spillets lydspor og stadig have råd til tøj på kroppen, vil ROCCAT Kave XTD absolut indfrie øregangen i kampens hede.

Læs mere på http://www.roccat.org/

 

 

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img