1.9 C
Copenhagen
2 april 2023

Roccat annoncerer ISKU FX tastaturet i hvid

Published:

Roccat – den Hamborg baserede tyske producent af kvalitets gaming grej har netop annonceret at deres yderst populære ISKU FX tastatur i den efterspurgte hvide farve hermed er tilgængeligt til køb. ISKU er et yderst gennemtænkt og intelligent designet gaming tastatur med alt hvad dertil hører af muligheder for at justere makroer og lys, herunder inkluderer tastaturet 8 konfigurerbare knapper og ikke mindre end 16.8 millioner forskellige farver, samt 6 forskellige lys niveauer.

ROCCAT-ISKU-FX_WHITE_Top_Illuminated

AlienFX

Roccat har samarbejdet med Alienware i udarbejdelsen af en række produkter der kombinerer Alienwares innovative og avancerede lyssystem med Roccats anerkendte produkter. Et af disse produkter er denne hvide version af ISKU FX keyboardet.

Ud over design og funktionalitet skulle produktet også være bundet direkte til in-game events i diverse spil, således at lyset i tastaturet er direkte forbundet med det der sker på skærmen – en meget lovende feature!

ROCCAT-ISKU-FX_WHITE_Perspective-Left

Spiller sammen med alt dit Roccat udstyr

ISKU FX taler takket være Roccats protokoller godt sammen med dine andre Roccat produkter, og det vil være muligt nemt og problemfrit at eksekvere makroer mus og tastatur imellem. Derudover er der en såkaldt ”Easy-Aim” teknologi der forbedrer din præcision i dine yndlingsspil som kræver høj koncentration. Disse lækre features, kombineret med det fantastisk smukke udseende, gør ISKU FX til et utroligt lovende produkt!

Prisen skulle ende med at ligge lidt over de 800 kr.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img