1.3 C
Copenhagen
6 december 2023

ROCCAT annoncerer deres nye SUORA FX tastatur

Published:

ROCCAT er atter engang tilbage med endnu et keyboard. Har vi ikke efterhånden nok tastaturer tænker du måske? Svaret er kort og godt – Nej, selvfølgelig har vi ikke det. Det er nemlig lykkedes ROCCAT at lave et tastatur som er ekstremt slankt, uden en decideret ramme, og flot ser det ud!

roc-suorafx_back-persp_left

Her er deres officielle udmelding (oversat fra engelsk):

”ROCCAT Studios er stolte af at kunne præsentere Suora FX, et mekanisk tastatur som er målrettet imod gamer purister. Den besidder et ultra kompakt rammeløst design, med en yderst holdbar om end også stilfuld aluminium-legering. De taktile mekaniske switches yder maximal præcision i alle spil, og har en imponerende levetid på over 50 millioner tastaturanslag. Suora FX tilbyder ydermere RGB belysning med alle features. Et system med tastebelysning i over 16.8 millioner forskellige farver.

RGB Illuminationen af ROCCAT’s nye mekaniske gamer tastatur kan tilpasses totalt, både med hensyn til farver og belysningseffekter. Det kraftfulde Swarm driver system tillader brugeren at definere et tema som er både eksklusivt og unikt for dem. Over 16.8 millioner farver og et væld af effekter giver en overflod af effekter og indstillingsmuligheder for brugeren. Ved at bruge F1-F4 tasterne har brugeren adgang til spændende prædefinerede effekter som ”Wave”, ”Åndedrag”, ”Ripple” og fuldt oplyst.

ROCCAT Suora FX’s unikke design er fuldstændigt uden en ramme. Ingen håndstøtte, ingen tykke kanter, ingen tommelfinger taster og ingen dedikerede multimedie knapper til at optage al pladsen – Kun høj kvalitet, holdbare mekaniske taster, fastsat på en robust metalplade. Essensen af gaming simplicitet.”

Suora FX’s ultra præcise taktile mekaniske taster føles fantastiske i alle spil, og giver gameren direkte feedback i selv de mest hektiske situationer. ROCCAT’s avancerede anti-ghosting matrix sikrer dig at intet anslag går tabt i kampens hede. Suora FX tilbyder naturligvis en ”rapid polling rate” på 1000 Hz.”

Vejledende udsalgspris skulle efter sigende blive 1099 Kroner. Det lader til at blive et spændende produkt, som vi forhåbentligt får mulighed for at se nærmere på når det udkommer.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img