11.7 C
Copenhagen
24 september 2023

RIOT GAMES fejrer League of Legends 10 års jubilæum

Published:

Riot Games i dag startede League of Legends 10-års fejring med en særlig 10-års jubilæumsudgave og en masse nye tiltag.
Her er en oversigt over, hvad der blev annonceret:

Liga af legender
LoL introducerer en ny mester til Rift Senna. Senna er oprindeligt en af ??de mange sjæle, der er fanget i Thresh-lanterne og en fanfavorit siden hendes introduktion i Lucians historie. Senna er den nyeste støtte til at deltage i LoL’s liste over mere end 140 mestre og unikt udgør en markmann-lignende legestil. Hun rammer det offentlige betamiljø den 29. oktober og live-servere den 10. november.

Fra og med 22. oktober i det offentlige betamiljø vil spillere vidne om de største ændringer i Summoner’s Rift i år med Rise of the Elements, en række forårssætningsspilsændringer bygget på en af ??spillets mest dynamiske funktioner, Elemental Drakes. Live-serverafspillere vil udforske disse forårsårsfunktioner den 20. november.

For første gang i fire år bringer LoL Ultra Rapid Fire (URF) tilbage med fuldt udvalgt mesterskab, en populær, kaotisk sjov, spiltilstand med begrænset tid. Derudover vil alle Riot-produkter gradvist begynde at understøtte arabisk. Og Riot frigiver en serie på ni albums med musik fra hver sæson af LoL på foretrukne streaming-musikplatforme den 16. oktober.

Teamfight-taktik mobil og stigning af elementerne
Riot’s populære autobattler, Teamfight Tactics, kommer til mobil i Q1 2020 med forregistrering i Google Play Store, der starter den 16. oktober. TFT er et otte personers fri-for-alle strategispil, hvor spillerne strategiserer med LoL-mestre og genstande for at besejre de syv andre spillere i hver kamp.

For at udnytte den store bredde af lore, champions og tematik i LoL-universet, vil TFT på både pc og mobil frigive nye sæt champions og evner hver tredje til fire måned. Det andet sæt, der lanceres i TFT til pc, kaldes Rise of the Elements og vil indeholde indhold tema omkring elementerne, hvilket giver spillerne muligheder for at skabe nye og interessante strategier med andre, endnu ikke set, karakterer og genstande. Rise of the Elements frigives den 5. november i LoL-klienten.

Legends of Runeterra
Legends of Runeterra (LoR) er et gratis-til-spil strategikortspil sat i en verden af ??LoL. LoR har kort baseret på de ikoniske mestre fra LoL, såvel som nye karakterer og allierede, der kommer fra regionerne i Runeterra, hver med deres egen stil og strategiske fordel. LoRs gameplay er bygget op omkring dynamisk, vekslende kamp, ??der kræver, at spillere bruger deres dygtighed, kreativitet og kløgtighed for at lykkes. LoR tilbyder spillerne flere muligheder for at erhverve kort, herunder både robuste muligheder for frit at spille og muligheden for direkte at købe ethvert kort med enten optjent eller betalt valuta.

LoR lanceres fuldt ud i 2020 til pc og mobil og er nu åben for forregistrering.

For mere information, se www.playruneterra.com
Twitter: @legendsofruneterra

League of Legends: Wild Rift
League of Legends: Wild Rift er en ny 5v5 MOBA til mobil og konsol. Det har meget af det samme gameplay som LoL på pc, tilpasset til nye platforme. Wild Rift har et nyt dobbeltpind-kontrolprogram og en genopbygget Rift designet til 15-18 minutters spil. Wild Rift er ikke en havn i LoL på pc – det er et nyt spil bygget fra bunden for at sikre, at det er en poleret, legitim LoL-oplevelse, der er værd at spillernes tid er.

League of Legends: Wild Rift lanceres på mobil i 2020, og forregistrering i Google Play Store er nu tilgængelig.

For mere information, se https://wildrift.leagueoflegends.com

Riot Games ‘Arcane er en League of Legends-animerede serie udviklet og produceret af Riot Games med udgivelse i 2020. Set i utopisk Piltover og den undertrykte undergrund i Zaun følger historien til to ikoniske ligamestre – og den magt, der vil rive dem en del.

Projekt A
Riot Games udvikler en stilfuld, konkurrencedygtig, karakterbaseret taktisk shooter til pc, som midlertidigt er kodenavnet til projekt A. Spillet er beliggende på en smuk jord i nær fremtid og har en dødelig rollebesætning af karakterer, hver med unikke evner, der skaber taktiske muligheder for deres skudspil for at skinne. Flere oplysninger afsløres i 2020.

Projekt L
Projekt L er et midlertidigt kodenavn for et kampspilsæt i LoL Universe. Spillet er i en tidlig faseudvikling, og der er ingen yderligere detaljer tilgængelige på dette tidspunkt.

Projekt F
Projekt F er et midlertidigt kodenavn for et meget tidligt udviklingsprojekt, der undersøger mulighederne for at krydse Runeterras verden med dine venner.

League of Legends Origins
League of Legends Origins er en langfilmdokumentar af Oscar-nominerede dokumentarist Leslie Iwerks. I det udforsker Iwerks stigningen i LoL og det samfund, der gjorde LoL til et af de mest spillede pc-spil i historien og hurtigst voksende sportsgrene i verden. Fortalt af de fans, der elsker LoL og de visionære, der bygger det, fanger Iwerks højder og nedture ved at skabe et globalt fænomen fra de tidlige dage af udviklingen gennem verdensmesterskabet i 2017 i Beijing National Stadium. League of Legends Origins er nu tilgængelig på Netflix og mange streaming video on demand platforme.

Karma (Riot Games Social Impact)
Riot er stolt af at kunne meddele dannelsen af ??The Riot Games Social Impact Fund, en non-profit motor til at styrke den fortsatte globale sociale påvirkning. Riot’s Karma-program har allerede doneret mere end 4 millioner dollars til velgørenhedsorganisationer over hele verden, inklusive mange velgørenhedsmæssige årsager valgt af LoL-spillere. Dawnbringer Karma vil være den første LoL-hud, hvor alt indtægter går til Riot Games Social Impact Fund.

For mere information, besøg
www.riotgames.com
Twitter: @riotgames

League of Legends Esports Manager
League of Legends Esports Manager er et holdledelsespil, der i øjeblikket er under udvikling, og som vil give fans mulighed for at samle en verdensklasse League of Legends esportshold som en team manager, underskrive spillere til kontrakter og mere. LoL Esports Manager er designet til at udvide esports-økosystemet og vil investere i dets levetid ved at dele indtægter genereret fra spillet med de fremhævede pro-teams. Spillet lanceres først i League of Legends Pro League (LPL) -regionen næste år med det formål med tiden at udvide til andre regionale ligaer.

For mere information, se www.lolesports.com Twitter: @Lolesports

Bemærk: Alle lanceringstidspunktet kan ændres og kan variere på tværs af globale regioner.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img