3.9 C
Copenhagen
9 december 2023

Riot Forge annoncerer nu “Hextech Mayhem”

Published:

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ fra Riot Forge udkommer på Nintendo Switch og PC i næste uge, og snart også på Netflix.

Riot Forge har i dag annonceret at Hextech Mayhem: A League of Legends Story™, en ny rytmisk runner udviklet af Choice Provisions, skaber af BIT.TRIP serien, udkommer til Nintendo Switch™, PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store den 16. november 2021, og snart på Netflix.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story™ foregår i League of Legends universet, og er en rytmisk runner med Ziggs, den uforglemmelige yordle og “Hexplosive” ekspert. Spillerne skal udføre bombe-jumps og bombe-angreb i takt til et ørehængende soundtrack for at undgå forhindringer, afvæbne fjender og tænde sikringer for tilfredsstillende og eksplosive kædereaktioner for at opnå maksimal ødelæggelse.

I løbet af spillet skal spillerne lave ballade i de forskellige kvarterer i Piltover, mens de undgår videnskabsmanden Heimerdinger, der er kendt for ikke at tillade morskab, i Ziggs’ kaotiske søgen efter at bygge den største bombe, som Runeterra nogensinde har set!

Yderligere detaljer om spillet vil blive afsløret den 16. november 2021 kl. 17 dansk tid, under en Riot Forge-videoopvisning. Der kommer flere oplysninger om det inden denne begivenhed.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story kan forudbestilles til Nintendo Switch™ og PC via Steam®, GOG.com og Epic Games Store. Forudbestillinger på disse platforme vil få et eksklusivt Ruined Ziggs Skin til brug i spillet. Hextech Mayhem: A League of Legends Story vil også snart være tilgængelig via Netflix-mobilappen – uden ekstra gebyrer til dit Netflix-medlemskab eller køb i appen.

Riot Forge vil også have nye detaljer at dele om Ruined King: A League of Legends Story i de kommende uger. Dette singleplayer og medrivende turbaserede RPG, der er udviklet af Airship Syndicate, inviterer nye spillere til LoL-universet såvel som spillere, der allerede er forankret i historien, til at udforske dets mysterier.

Officielle Website: RiotForgeGames.com

Officielle Facebook: Riot Forge

Officielle Twitter: @RiotForge

Officielle Instagram: @RiotForge

YouTube: https://www.youtube.com/RiotForge

Om Riot Forge
Riot Forge blev etableret i 2019 og er en udgiver med fokus på spillere og udviklere, der har til formål at bringe League of Legends-universet ud til nye spillere og platforme ved at levere skræddersyede spil, der kan færdiggøres. Forge er et udgivelsesmærke inden for Riot Games, der supplerer Riots forsknings- og udviklingsprogram. Forge er fokuseret på at arbejde med erfarne studier uden for Riot Games, da disse spil vil blive skabt og udviklet af vores partnerstudier og udgivet af Riot Forge. Hvert spil, der udgives, vil udvide League of Legends-universet og give spillerne mulighed for at opleve League som aldrig før.

Om Riot Games
Riot Games blev grundlagt i 2006 for at udvikle, udgive og støtte de spil i verden, der er mest spiller fokuserede. I 2009 udgav Riot sin første titel, League of Legends, som blev hyldet verden over. League er siden blevet det mest spillede PC-spil i verden og en vigtig drivkraft for den eksplosive vækst inden for esports. Mens League går ind i sit andet årti, fortsætter Riot med at udvikle spillet og samtidig levere nye oplevelser til spillerne med Teamfight Tactics, Legends of Runeterra, VALORANT, League of Legends: Wild Rift og flere titler, der er under udarbejdelse, og udforsker Runeterras verden gennem multimedie projekter inden for musik, tegneserier, tv og meget mere. Riot har også lanceret en udgivelsesgruppe, Riot Forge, for at samarbejde med tredjepartsudviklere om yderligere spil, der foregår i League-universet. Riot blev grundlagt af Brandon Beck og Marc Merrill, og ledes af den administrerende direktør Nicolo Laurent. Riot har hovedkvarter i Los Angeles, Californien, og har 3.000 Rioters på over 20 kontorer verden over.

Om Choice Provisions
Choice Provisions blev grundlagt af Mike Roush og Alex Neuse i 2007 og har siden da bragt deres unikke vibrationer til gamere verden over på så mange platforme som muligt. Holdet, der har base i Santa Cruz, er bedst kendt for BIT.TRIP-spilserien, herunder Runner3 fra 2018, der blev udgivet på Nintendo Switch, PS4 og PC.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img