PEEX  et nyt og revolutionerende musik-tech startup, vil give koncertgængere muligheden for at opleve koncerter på en helt ny banebryende måde. I dag annonceres det at denne teknologi vil være muligt at leje ved Elton John’s Farewell Yellow Brick Road tour i Danmark. PEEX er designet til at forbedre forbindelsen mellem fans og kunstnere på en helt ny måde, og giver fans en højkvalitets lydoplevelse til koncerter.   Med PEEX LIVE kanPEEX LIVE-oplevelsen giver fans mulighed for at skræddersy deres lydoplevelse til deres præferencer.
 “I hele min 50-årige karriere, har at optræde live altid været så vigtigt for mig. Jeg er utrolig passioneret for at give mine fans den bedst mulige optræden, for at sikre dem, den bedst mulige oplevelse. I de sidste 4 år har jeg arbejdet sammen med det talentfulde team hos PEEX der har udviklet en utrolig ny teknologi, der vil revolutionere måden, fans lytter til koncert musik. Sørg for at tjekke det ud
Pieter Hamelink, Chief Executive Officer hos PEEX, tilføjer: “Vi er meget glade for at tilbyde PEEX LIVE-oplevelsen til endnu flere fans i hele Europa. Vi har opfundet en ny musikteknologi, som vi tror på, vil revolutionere koncertoplevelsen og er sikker på vil være en game-changer for koncerter”
Den første PEEX-powered koncert i Danmark bliver den 18.05.2019 – som også er en af ??datoerne for Elton Johns Farewell Yellow Brick Road tour.

Fans til koncerten og showet i Royal Arena – København, kan prøve PEEX-oplevelsen ved at leje en PEEX rX på koncertstedet lokalt eller ved at forudbestille den via PEEXs hjemmeside. Den indledende lejepris i Europa til rX bærbar enhed er € 10 pr. Show. PEEX tilbyder også 20% forudbestillingsrabat for fans, der booker online på forhånd med forudbestillings kode ‘ELTON‘. PEEX er nu tilgængelig offentligt – tilgængelig på udvalgte datoer for Elton Johns Farewell Yellow Brick Road tour – og kommer til Danmark fra 18.05.2019. Se venligst en liste over kommende PEEX-powered shows i Danmark nedenfor. For at forudbestille PEEX, skal du gå til rent.peex.live. 

Oplev PEEX I forbindelse med Elton Johns Farewell Yellow Brick Road-Tour i Danmark:
18.05.2019 – Royal Arena, København.

06.06.2019 – Royal Arena, København.
Preorder med følgende kode:ELTON

PEEX er en ny og revolutionerende koncert musik tech startup, som gør det muligt for koncertgæster at opleve live musik som aldrig før. Den patenterede og banebrydende teknologi gør det muligt for koncertgæster at tilpasse og personliggøre deres live musikoplevelse – via augmented audio reality”
Med PEEX LIVE-oplevelsen gør man det muligt for musikfanserne at oprette deres egen forbedrede femkanals mix af den igangværende koncert, mens man samtig er fordybet i selve den energiske koncertoplevelse- via PEEX teknologien og den brugervenlige app.PEEX LIVE-oplevelsen giver fans mulighed for at opleve lyd af højeste kvalitet, uanset hvor de befinder sig på selve koncert stedet, og giver det perfekte personlige præg af koncerten i realtid.