Spiludvikleren Alter Games og publisher Daedalic Entertainment er stolte at kunne meddele at Partisans 1941, en moderne version af RTS-genren inspireret af kultklassikeren Commandos, frigives i dag kl. 17.00 dansk tid på PC via Steam. Den unikke fortolkning af spilgenren RTS kombinerer gruppebaseret action med en historie, der finder sted på den besatte østfront under Anden Verdenskrig og indeholder både taktik i realtid og base styring.

Partisans 1941 indeholder taktisk, gruppebaseret kamp, ??stealth-elementer, karakterudvikling og ressourcestyring. Tag kontrol over partisaner, en modig gruppe modstandskæmpere, der bekæmper nazistens besættelse ved at trænge ind bag fjendens linjer. Hver mission skal planlægges omhyggeligt og udføres med list for at besejre fjenden. Spillere kan bruge den taktiske pausefunktion til at spejde og bruge deres omgivelser til at gøre tilsyneladende umulige situationer til deres fordel.

Spillere kan rekruttere soldater og civile som unikke allierede til at tackle forskellige udfordringer – fra fokuseret sabotage til omfattende angreb på tyske forsyningslinjer. Den udvidelige base dybt inde i skoven med forskellige typer bygninger fungerer som partisanernes knudepunkt mellem missioner og til at bevæbne og opgradere deres egne tropper, styre og distribuere ressourcer og tage en pause, indtil du er klar til at tage det næste mål. Dan en partisangruppe efter din smag og send dem på individuelle missioner, eller tag dem ud i kamp.

Højdepunkter:

  • Et nyt perspektiv på Stealth Tactics-genren: En blanding af kamp, ??stealth, baghold og en række specielle objekter skaber kaos i fjendens rækker. Vælg din egen måde at gennemføre hver mission på og nyd over 20 timers spilletid.
  • Styr en gruppe partisaner: Find, rekrutter og opgrader nye medlemmer til modstandsbevægelsen for at skabe din egen, unikke gruppe. Brug dine karakterers styrker til at finde den bedste løsning i forskellige situationer.
  • Oplev livet som medlem af modstandsbevægelsen: Oplev en partisaners “hverdag” mellem missioner – udvikl din base, forbered dig på den næste mission, sørg for at du har ressourcerne til partisanens overlevelse. Hold dine tropper motiverede. Udforsk nærliggende regioner, kollider for at få kontrol over fjendens svagheder og skabe muligheder for at slå til fjenden.
  • Et andet perspektiv på 2. verdenskrig: Oplev historien om den voldelige modstand mod den tyske besættelse på østfronten. Følg historierne og historierne om forskellige mennesker, der slutter sig til partisan styrkerne – alt fra soldater til almindelige mennesker.

Partisans 1941 blev udviklet af det russiske studie Alter Games og udgivet af det tyske studie Daedalic Entertainment. Spillet vil være tilgængeligt på Steam den 14. oktober.

Om Daedalic Entertainment 
Daedalic Entertainment udgiver og udvikler spil af høj kvalitet til alle platforme. Virksomheden har en serie bred serie af titler med høj kvalitet, herunder klassiske eventyr, RPGs og strategi- og multiplayer spil. Med mere end 80 ansatte, udvikler Daedalic i øjeblikket et ny line-up af innovative spil på tværs af konsoller, PC og de mobile platforme.
Med base i Hamburg, Tyskland, er Daedalic en af ??Europas mest anerkendte udgivere og udviklere. Med i alt 32 priser indenfor udvikling i Tyskland alene (inklusive flere priser for ‘Årets Studio’) og 12 tyske computerspils priser for genre-definerende spil som Deponia, Edna & Harvey, Silence, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, Ken Follett’s The Pillars of the Earth, The Long Journey Home og State of Mind, er Daedalic rekordindehaver for de to mest prestigefyldte spilpriser i Tyskland. 
Daedalic udvikler i øjeblikket AAA-titlen “Ringenes Herre – Gollum”. Et Action/Adventure, der fortæller historien om Gollum fra et perspektiv, som ingen før har været vidne til, mens de forbliver tro mod J.R.R Tolkien’s legendariske bøger.