Næste generations spillekonsol rammer butikkerne den 29. november, når Sony PlayStation udgiver den længe ventede PlayStation 4.

I den forbindelse er PlayStation Danmark i færd med at finde deres største fan i landet. Det sker gennem kampagnen ”Danmarks største PlayStation-fan”, hvor en række spil-medier har indstillet en kandidat hver blandt deres læsere. Nu er feltet kogt ned til fire super-fans, der skal dyste i forskellige kategorier og bl.a. vise deres gaming-skills på den nye spillekonsol.

”Vi har nogle af de bedste og mest dedikerede fans, man kan forestille sig, og det er dem, PlayStation 4 er udviklet til. Interessen for at blive Danmarks største PlayStation-fan har været helt overvældende, og det er vi meget beærede over,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i Sony PlayStation Danmark.
Man kan følge med i kampen om at blive Danmarks største PlayStation-fan på PlayStation Danmarks Facebook-side, hvor der i de næste uger løbende vil blive lagt videoer op af de fire deltageres dyst mod hinanden.

Til sidst vil et dommerpanel udvælge to finalister, der går videre til finalen den 28. november. Her skal de to fans igen dyste mod hinanden, og vinderen går derfra med den fornemme titel som Danmarks største PlayStation-fan og en præmie i form af en spritny PlayStation 4 samt alle de spil, der udgives af Sony fra lanceringen af PlayStation 4 og det næste år frem.

PlayStation_4
Kort om de fire kandidater

De fire finalister er alle mænd i alderen 24-27 år, og her følger en kort beskrivelse af dem:
Martin Jensen, 24 år og fra Vanløse. Startede som inkarneret SEGA-fan, men en dag kom hans mor hjem med en PlayStation 1 sammen med spillet Wipeout, som stadig i dag er hans favoritspil gennem tiden, og så var han solgt. Martin er mest til sport- og actionspil og har en forkærlighed til spil som Oddworld, Spyro, MediEvil, Destruction Derby, Ridge Racer og Herkules.

Lars Kiesbye Bendixen, 25 år og fra Aalborg. Yndlingsspillet gennem tiden er Final Fantasy 6, og hans foretrukne genre er rolle- og adventurespil. Det første han gennemførte var Crash Bandicoot, og Lars har så mange spil hjemme på reolen, at han endnu ikke har nået at spille dem alle. Han elsker at vende tilbage til sine gamle spil og deres klassiske fortælleformer, men holder også meget af de nye spil.

René Jansen, 25 år fra Allingåbro på Djursland. Hans foretrukne genre er first-person shooter (FPS), og favoritspillet gennem tiden er MediEvil. Det første spil han gennemførte var Hercules, og hans all-time gaming-hero er Kratos. Han har været med siden FIFA-spillets fødsel i halvfemserne og har ejet alle PlayStation-modellerne.

Casper Overgaard, 27 år fra Værløse. Hans foretrukne genre er role-playing game (RPS), og Skyrim er favoritspillet. Det første spil han gennemførte var Star Wars: Dark Forces, og hans yndlings gaming-heroes er Guybrush Threepwood og Gordon Freeman. Et af hans største ønsker er at give sin datter mulighed for at opleve samme magi og indlevelse i spiluniverserne, som han selv oplevede det som barn.

Følg med i konkurrencen her: https://www.facebook.com/SonyPlayStationDanmark