3.5 C
Copenhagen
28 marts 2023

Plantronics lancerer nyt super-headset til kræsne, kampklare gamere

Published:

Fremragende lyd, god pasform og avanceret støjreduceringsteknologi gør Plantronics’ nye super-headset, Gamecom commander, til et afgørende våben i gamernes arsenal. Headsettet, der er udvalgt af Electronic Sports World Cup som officielt headset, lanceres i en nummereret limited edition-udgave under gamescom i køln.

Som gamer er det afgørende at udnytte alle tænkelige fordele for at sikre sejren. Ofte er det faktisk ikke modstanderholdet, der er den største fjende – det er distraktioner som f.eks. støj fra omgivelserne. Det nye Plantronics GameCom Commander headset lader pc-gamere høre og blive hørt, uanset hvor støjfyldt kamppladsen er.

Bedre gaming uden støj
GameCom Commander isolerer lyden fra tilskuerne og de omkringsiddende spillere, så kun du og spillet er i fokus. Således sikrer Plantronics velkendte lydkvalitet og avancerede teknologi, at dine medspillere kan høre enhver kommando, strategi eller advarsel – hvad enten du spiller en stor turnering eller øver dig derhjemme.

Robust design og høj komfort
Headsettet er udført i robuste materialer og designet til at følge med dig overalt, mens den gode pasform gør det yderst komfortabelt, så du kan have det på selv under lange gaming-sessioner. GameCom Commander har desuden lettilgængelige funktionstaster, aftagelige ledninger og leveres i en specialfremstillet opbevarings- og transportæske.

Plantronics GameCom Commander tilbyder bl.a.:
Avanceret støjreducering
Dolby® Pro Logic® IIx-, og Dolby Headphone-teknologi for en realistisk 7.1 surround sound-oplevelse
God pasform og komfort med en robust hovedbøjle
Hurtig tilslutning til pc, mobil eller tablet med de aftagelige ledninger
Nummereret Limited Edition-model
Æske til opbevaring og transport
Klistermærke til hovedbøjlen til at give et personligt præg

”Pc-gamere stiller store krav til deres udstyr, for i kampens hede tæller alle fordele. Her er GameCom Commander ét af de vigtigste våben i gamernes arsenal, udviklet med erfaring fra Plantronics headsets til astronauter, piloter, redningsarbejdere og andre, der arbejder i frontlinjen,” fortæller Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Denmark hos Plantronics. ”Vi er rigtig glade for, at GameCom Commander er blevet valgt af ESWC (Electronic Sports World Cup) som deres officielle headset, og at det skal benyttes af professionelle gamere fra hele verden under finalerne i oktober.”

Pris og tilgængelighed
Plantronics GameCom Commander er tilgængelig fra september 2012. Vejledende udsalgspris er 2.999 kroner inkl. moms.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img