12.6 C
Copenhagen
20 juli 2024

Partisans 1941 launcher den 14. oktober! Vær med i Beta test nu!

Published:

Forsvar østfronten i realtimetaktik spillet Partisans 1941 når det frigives den 14. oktober på PC

Partisans 1941 blander holdbaseret action, realtime taktik og base styring; Lukket Beta løber indtil 21. september.

Udvikleren Alter Games og udgiveren Daedalic Entertainment kan i dag meddele, at Partisans 1941, et helt unikt genre mix iscenesat på østfronten under dens besættelse under 2. verdenskrig, udgives overalt på Steam den 14. oktober. Spillet er i øjeblikket i Closed Beta indtil 21. september for at indsamle feedback fra dets community og yderligere polere spillet indtil den endelige frigivelse. Spillere, der er interesserede i at prøve spillet selv, kan ansøge om Beta her.

Partisans 1941 kombinerer realtime taktik og udholdenhed med holdbaseret handling og base- og ressourcehåndtering. Da krigsfange og Red Army-kommandør Alexey Zorin flygter fra en nazistisk interneringslejr, beslutter han at danne en guerillagruppe af partisaner for at angribe og sabotere de lokale besættere. Spilleren kan rekruttere soldater og civile så vel som unikke allierede til at tackle en række missioner – fra fokuseret sabotage til omfattende angreb på tyske forsyningslinjer. Ind imellem missioner skal man udvide og styre sin lejr for at opgradere sine styrker. For at kunne bekæmpe besættelsesstyrkerne er det vigtigt at spejde i dine miljøer, finde den bedste position til at angribe dine fjender og kontrollere kampens strømning ved effektivt at bruge den taktiske pause.

Features:

  • En frisk tilgang til stealth-taktik genren: En blanding af kamp, behændighed, baghold og en række specielle genstande bringer kaos i fjendens rækker. Vælg din egen måde at gennemføre hver mission på.
  • Led et hold partisaner: Find, rekrutter og forbedr nye modstands medlemmer og opbyg det hold, du vælger. Brug dine karakters styrker til at finde den rigtige løsning på forskellige situationer.
  • Oplev en modstandsgruppes liv: Oplev en partisans dagligdag imellem missioner – udvikl din base, forbered dig på de næste opgaver, sørg for at du har ressourcerne til partisanens overlevelse. Hold dine tropper motiverede. Udforsk nærliggende regioner, hav øje for fjendens svage punkter og find muligheder for at ramme fjenden.
  • Et andet perspektiv på 2. verdenskrig: Oplev historien om en hård modstand mod den tyske besættelse på østfronten. Følg historierne og motiverne fra forskellige mennesker, der slutter sig til partisan styrkerne – fra soldater til almindelige mennesker.

Partisans 1941 er udviklet af det russiske studie Alter Games og udgivet af det tyske studio Daedalic Entertainment. Spillet vil være tilgængeligt på Steam den 14. oktober.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img