Forside Nyheder Spil Outer World Trailers

Outer World Trailers

0
349

Outer Worlds er nu tilgængelig på tværs af Xbox One-familien, inklusive Xbox One X, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro og Windows PC *, og kommer til Nintendo Switch i 2020!


 
The Outer Worlds vandt det bedste originale spil på E3 2019 og er på listen til “Ultimate Game of the Year” i “Golden Golden Joystick Awards” 2019. Single-player RPG er udviklet af co-game instruktører Tim Cain og Leonard Boyarsky, originale skabere af Fallout, som genforenes for denne spændende nye single-player RPG og fra det berømte team hos Obsidian.
 

I De ydre verdener vågner du fra dvaletilstand efter at have kørt i rummet i 70 år på et mistet kolonistskib, håbet. Her i kanten af ??galaksen kontrollerer virksomheder alle aspekter af livet i Halcyon, og de skjuler en mørk hemmelighed, der kunne ødelægge kolonien. Når du udforsker flere, forskellige placeringer i spillets livlige verden, vil du støde på forskellige fraktioner og møde en række mangesidede figurer, der kan tilbyde hjælp til dine missioner. Men vælg omhyggeligt, da de handlinger og valg, du foretager, vil bestemme, hvordan denne spiller-drevne historie udspiller sig. Dine valg påvirker ikke kun spillets fortælling, men din karakterprogression, ledsagerhistorier og forskellige slutspilscenarier.

Ingen kommentarer