7.9 C
Copenhagen
28 marts 2024

Det svensk producerede Mad Skills Motocross 3 udgives i dag globalt til iOS og Android

Published:

Efterfølgeren til en af verdens mest succesfulde motocross franchises fortsætter

Den svenske udvikler Turborilla AB har annonceret at Mad Skills Motocross 3 fra i dag kan downloades gratis på App Store og Google Play. Det længe ventede mobilspil med over 55 millioner mobil downloads bag sig, er næste skridt i denne franchise.

Mad Skills Motocross 3 forbedrer den ellers ret flotte 3D grafik, nye online mesterskaber, multiplayer events, mere realistiske crossmaskiner, bedre lyd der er optaget på en rigtig motocrossbane og en masse nye muligheder for at gøre oplevelsen unik for spilleren. Mekanikken bag kontrollen over ens motocrossmaskine er markant forbedret. For at gøre det realistisk er spillet i sin beta fase testet af rigtige motocrosskørere.

Mad Skills Motocross franchisen har løftet sig til et nyt niveau. Mest på grund af de bånd spillet har med den virkelige motocross og action sports verden. Ud over det er spillet et sidescrolling spil med features som realistisk følelse som appellerer til motocrosskører og entusiaster.

“Hvis du leder efter det bedste mobil motocross spil, skal du bare downloade Mad Skills Motocross 3”  siger Justin Cooper, en professionel motocrosskører som for nylig har vundet 250 West Supercross Championship i USA. Cooper er også en af de bedste Mad Skills Motocross 2 spillere i verdenen. Han kvalificerede sig til verdensmesterskabet i Stockholm i 2017. Han var en af de tolv i hele verdenen som deltog.

Udgivelsen af spillet blev annonceret med en trailer nogle anmeldere havde kaldt den bedste spil trailer nogensinde. Traileren er produceret af danske IMOV Studios.

“Vi er så glade for Mad Skills Motocross 3 endelig er udgivet,” siger Turborilla´s CEO Matthias Wiking. “Mad Skills Motocross 3 franchise er en milepæl for vores firma, og jeg tror det er det bedste spil vi har udviklet. Vi ser frem til at modtage feedback fra vores spillere, så vi kan begynde en rejse sammen, hvor vi deler ideer og skaber nyt indhold.

Download Mad Skills Motocross 3 lige her: https://mad.mx/3ftpJ0H

Om Turborilla:
Turborilla (www.turborilla.com) er en uafhængig spiludvikler som er stiftet i 2006 af Tobias Anderson. Deres mission er at bringe glæde til gamer verdenen og videregive deres passion for action sports spil. De har speciale i at kombinerer de fysiske elementer i sporten med den gode klassiske arkade stil for at skabe vanedannende og sjov oplevelse for både entusiaster og gameren. Hovedkontoret ligger i Umeå, Sverige. Døren er altid åben for dem der har lyst til at kigge forbi til en snak om mobil spil. Eller rettere sagt når verden engang åbnes helt op igen.

Om Arctic Game Lab:
Arctic Game Lab er en organisation som arbejder strategisk med at skabe en platform for spilindustrien i Nordsverige. Deres hovedformål er at bygge et stærkt fællesskab inden for gaming, udvikle, uddanne og investere inden for området. De skaber en mulighed for det enkelte studie for at vokse individuelt, og giver dem en chance for at komme ind på markedet. Arctic Game Lab er et samarbejde mellem de svenske kommuner Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå og Boden. I dette område ligger der omkring 70 spilvirksomheder og studier, omkring 400 arbejder i denne industri og 14 spil uddannelsesinstitutioner. Arctic Game Lab er nu Nordeuropas hurtigst voksende spillevirksomhed. For mere information kig på: arcticgamelab.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img