13.9 C
Copenhagen
3 juni 2023

Nye eventyr i Final Fantasy XIV Online

Published:

Et væld af friske eventyr er i dag til rådighed i FINAL FANTASY® XIV Online med lanceringen af Patch 4.45. Denne opdatering medfører det næste kapitel af The Forbidden Land of Eureka, sammen med yderligere eventyr af alles favorit inspektør ekstraordinaire, Hildibrand.

Dagens opdatering introducerer The Forbidden Land, Eureka Pyros til verden af Hydaelyn. Da vores uhyggelige opdagelsesrejsende fortsætter med at stræbe efter at nå hovedkvarteret for baldesionens elever i centrum af øen, vil spillerne afdække et netværk af huler gemt i de massive bjerge, hvor frosne tundra giver plads til smolende lava.

Andre steder vil spillerne blive genforenet med detektiv Hildibrand endnu en gang, da jagten på et legendarisk sværd med stor magt fortsætter.
Fans kan også se frem til en spændende sæson af FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivaler over hele verden. Nordamerika vil starte turneringen den 16.-17. November 2018 i Las Vegas, efterfulgt af den europæiske fansfestival den 2.-3. Februar 2019 på La Grande Halle de La Villette i Paris og slutter med Tokyo Fan Festival på 23.-24. Marts 2019. Yderligere oplysninger kan findes her: https://fanfest.finalfantasyxiv.com/

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img