De tre populære Uncharted-spil bliver nu samlet og udkommer i en forbedret udgave onsdag den 7. oktober. Det første spil i serien, Drake’s Fortune, udkom i 2007, og siden har den og de to andre spil i serien solgt mere end 21 eksemplarer tilsammen verden over. Med Uncharted: The Nathan Drake Collection får man både det første spil Uncharted: Drake’s Fortune og opfølgerne Uncharted 2: Among Thieves og Uncharted 3: Drake’s Deception – altså tre spil for ét spils pris.

”Uncharted-spillene var blandt de mest populære på PS3, så vi vil gerne give nye fans mulighed for at få den fulde spiloplevelse i en optimeret udgave, samtidig med at eksisterende fans kan genopleve Nathan Drakes vilde oplevelser. Nu kommer de tre spil i én udgivelse til PS4 med forbedret grafik samt en masse nye funktioner, der gør spillene endnu federe, end de var i forvejen,” siger Bo Christensen, marketingchef i PlayStation Danmark.

65 forskellige opdateringer
Uncharted: The Nathan Drake Collection indeholder mange markante opdateringer, som klæder alle spillene, men som især er tydelige i det otte år gamle Uncharted: Drake’s Fortune.

Der er både tekniske og visuelle opdateringer som bedre lys, flottere skygger og højere detaljegrad – alt i fuld 1080p-opløsning. Ud over disse opdateringer indeholder Uncharted: The Nathan Drake Collection også helt nye features, fx tre nye game modes. Man kan nu vælge mellem ”Explorer mode”, som er til begynderne, ”Speed Run”, hvor en timer registrerer ens spilletid i forhold til vennernes, så man kan se, hvor meget man kan forbedre sig i forhold til dem, og ”Brutal Difficulty”, som er det sværeste niveau til dato og den ultimative udfordring.

Skattejagt i udfordrende omgivelser
I spilserien følger vi skattejægeren Nathan Drake, skattejæger og Nathans mentor Victor Sullivan og journalisten Ella Fischer, som sammen rejser rundt i verden for at udforske historiske mysterier. I de tre spil rejser de gennem både snedækkede landsskaber i Tibet, et museum i Istanbul, Borneos jungle og Londons gader.

Det næste spil i rækken, Uncharted 4: A Theif’s End, udkommer den 18. marts 2016. Alle PS Plus-medlemmer, der køber Uncharted: The Nathan Drake Collection, får dog eksklusiv adgang til en multiplayer-beta af Uncharted 4 fra den 4. til 13. december 2015.

2 KOMMENTARER