17.4 C
Copenhagen
28 maj 2023

NBA 2K13 demo ude nu

Published:

Der er nu en demo for NBA 2k13 rådighed. Demoen giver spillerne mulighed for at genopleve sidste sæsons NBA finalerne og spille en fem minutters halvleg som Oklahoma City Thunder eller Miami Heat.
 
For første gang i NBA 2K historie, kan fans, der downloade demoen spiller en online hurtig match, og dem, der downloader Xbox 360-versionen kan også teste nogle af spillets Kinect funktioner. Kinect´s stemmegenkendelse i NBA 2K13 giver spillerne mulighed for problemfrit kalde spil og strategier hurtigt, samt foretage erstatninger (substitution funktionalitet er ikke aktiveret i demoen), uden at bringe op menuerne.
 
NBA 2K13 demo også giver spillerne deres første mulighed for at vænne sig til den helt nye styrepind. For første gang nogensinde kan alle drible bevægelser blevet tildelt den højre analoge stick, som spillerne kan bruge sammen med crossover bevægelser og skud for maksimal kontrol på banen.
 
NBA 2K13 er den seneste udgave af den bedst sælgende NBA spilleserie, som kører på sit 12 år. I år har 2K Sports arbejdet sammen med multi-platin musiker JAY Z som chefproducer. Med en forbedret MYCAREER mode og helt nye gameplay features, vil NBA 2K13 lade spillerne sætte de bedste spillere i NBA historie mod den nye dynasti af talent, herunder den meget omdiskuterede matchup mellem 2012 amerikanske Mænds landshold og i 1992 “Dream Team.”

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img