Det legendariske spil hardware mærke Mad Catz er tilbage med produkter, der er tilgængelige via DELE Nordic onlinebutikken

Mad Catz er ledende innovation inden for spil hardware igennem tre årtier, de er tilbage og er stærkere end nogensinde før.

Mad Catz’s højkvalitets gaming produkter vil være tilgængelige gennem DELE Nordic online butikker i Skandinavien. Med hovedkvarter i Japan og Sydkorea har det 10 år gamle selskab DELE Group udvidet sig til Norden henover foråret 2021. Virksomheden har sit nordlige hovedkvarter i Helsinki, Finland. I Europa vil DELE Nordic fokusere på at betjene kunder gennem deres onlinebutik på www.delenordic.com. Nøgleprodukter i Europa inkluderer Mad Catz-tastaturer, mus og musemåtter.

Mad Catz er kendte for sin oprørske ånd og innovative dristighed med unik vinklet æstetik og den nyeste teknologi, såsom Mad Catz DAKOTA, der bruger de avancerede signal detektering teknikker. Alt dette kommer med en høj tilpasningsevne men glemmer aldrig den dynamiske ergonomi. Mad Catz‘s brand slogan opsummerer deres vision: Dare to Lead.

Yderligere information kan findes på: www.delenordic.com & www.madcatz.com

Sociale medier:
Facebook: www.facebook.com/MadCatz.Global
Twitter: twitter.com/MadCatz
Instagram: https://www.instagram.com/madcatz.global
YouTube: www.youtube.com/c/MadCatzGlobalYT

Om DELE Nordic
DELE startede sin virksomhed i Japan, hvorfra den hurtigt udvidede til Sydkorea og Australien. Siden 2011 har de tilstræbt at inspirere morgendagens bedste gamers ved at tilbyde et interessant udvalg af gaming produkter af høj kvalitet til rimelige priser, så alle kan nyde det bedste ved spil.
DELE er nu stolte over at introducere nordiske spillere til den ekstremt høje kvalitetsservice, som de er kendt for. DELE Nordic opdaterer løbende sit produkt udvalg for at matche de nyeste tendenser og vigtigst af alt behovene hos nordiske spillere.

DELE Nordics kerneværdier har tre hovedelementer:

  • Mission: Fra gamers til gamers. Gennem kærlighed til spil arbejder vi hårdt hver dag for at levere et interessant udvalg af højkvalitets spilprodukter til rimelige priser.
  • Vision: At støtte og opfylde spillernes behov i alligevel, så vi kan, mens vi inspirerer morgendagens bedste spillere.
  • Værdier: Gamers i tankerne, innovation i hjertet, glimt i vores øjne

“Alle Mad Catz-produkter der indeholder DELE Nordic-mærkat på emballagen, har udvidet garanti.”

Alle Mad Catz-produkter, der indeholder DELE Nordic-mærkat, er beviser for at Mad Catz-produkterne er nordiske. I kundesupport yder vi ikke kun kundesupport på de lokale sprog, men også på engelsk, spansk, fransk, japansk, kinesisk, koreansk. Da vores moderselskab er et japansk selskab, sigter vi mod at bringe japansk servitut til vores nordiske kunder, med venlig hilsen Arigato.

Om Mad Catz
Mad Catz®, det legendariske spil hardware mærke, har været førende inden for spilhardware i tre årtier. I 2018 annoncerede Mad Catz en overraskende tilbagevenden til den internationale spil scene med en dedikation til først at fokusere på kvalitet, forpligtet til at producere unik spil hardware, designet og konstrueret internt til at skille sig ud blandt konkurrencen og levere suveræn ydeevne til spillere af alle slags. Mad Catz designer produkter til spil på tværs af flere platforme, herunder Windows® PC- og Mac®-computers, hjemmekonsoller, håndholdte spillekonsoller, smartphones, tablets og andre mobile enheder. Mad Catz Global Limited har hovedsæde i Kowloon, Hong Kong, og er varemærke ejer af Mad Catz og har sine filialer i Taiwan og Kina. Mad Catz promoverer sit brand på fem kontinenter og distribuerer sine produkter over hele kloden.

For yderligere information om Mad Catz og deres produkter, besøg www.madcatz.com. Du kan også finde mere online via Mad Catz’ Twitter, FacebookYouTubeInstagram samt LinkedIn.