Warner Bros., TT Games og LEGO Gruppen annoncerede i dag, at LEGO Worlds, en galakse bestående af imaginære verdener lavet af digitale LEGO-klodser, hvor spillere kan udforske, gå på opdagelse og skabe sammen, nu kan fås til Nintendo Switch™. Den fysiske version inkluderer to bonuspakker med premium DLC – det nyligt udsendte Classic Space og det forestående Monsters. Den digitale version inkluderer grundspillet med DLC tilgængeligt separat i eShoppen. Begge premium DLC-pakker vil være tilgængelige på alle andre platforme.

“Vi er så glade for at kunne bringe LEGO® Worlds-verdenens kreativitet og sjov og ballade til Nintendo Switch,” sagde Jonathan Smith, Produktionschef, TT Games. ”Spillet ser fantastisk ud både på TV og håndholdte enheder. At være i stand til ikke kun at kunne bygge hvad som helst, men også at spille spillet hvor end man går, føles super fantastisk!”
I LEGO® Worlds til Nintendo Switch, kan spillere gå på kreative eventyr og afdække skjulte skatte i lige fra morsomme til helt eventyrlige miljøer, hvor verdenerne kommer til live med et svimlende antal køretøjer og væsner – fra zombie-cheerleaders, der rider på gorillaer, til hulemænd med vandpistoler, til dybhavsubåde, stuntfly og off-road motorcykler. Miljøer og kreationer bringes til live på enhver tænkelig måde ved enten at bygge dem klods for klods, placere enorme, præsamlede LEGO®-strukturer eller ved at bruge kraftfulde værktøjer, der lader spillere male og forme landskabet.
LEGO Worlds til Nintendo Switch™ tilbyder også spillere Klodsbyggeriudstillingen med et roterende udvalg af modeller bygget af klodser, herunder nye figurer, kreaturer, køretøjer, rekvisitter og andre ting fra spillesæt med LEGO®-tema, plus adgang til regelmæssige, gratis indholdsopdateringer.
Udviklet af TT Games og udgivet af Warner Bros. Interactive Entertainment, LEGO Worlds, en galakse bestående af imaginære verdener lavet af digitale LEGO®-klodser, hvor spillere kan udforske, gå på opdagelse og skabe sammen, kan også fås til PlayStation 4, Xbox One og PC.
PC udgaven kan købes på OnePlay