8.4 C
Copenhagen
24 marts 2023

Køb spillet en gang og spil det på både PS3 og Vita

Published:

MotorStorm® RC, Top Darts, Hustle Kings, WipEout® HD og HD Fury DLC til WipEout® 2048 og Ultimate Marvel vs. Capcom® 3 DLC skal kun købes en gang, og derefter kan det spilles på både PS Vita og PS3-systemer

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) har offentliggjort, at MotorStorm® RC, Hustle Kings, Top Darts, WipEout® HD og HD Fury DLC til WipEout® 2048 og Capcoms Ultimate Marvel vs. Capcom® 3 DLC kan købes i PlayStation®Store i de europæiske lande og PAL-territorier, og fra den 22. februar 2012 vil de indeholde en innovativ funktion, der gør det muligt at spille dem på både PlayStation®3 (PS3™) og PlayStation®Vita (PS Vita) til én pris.

Dem, der allerede ejer disse titler til PS3, kan downloade det samme indhold til deres PS Vita-systemer og omvendt, helt gratis. Der er ingen grund til at betale to gange for det samme indhold, hvilket fremhæver det vigtige forhold mellem PS3 og PS Vita.

Men det er ikke kun muligheden for at købe disse spil én gang og kunne spille dem på begge platforme, der gør, at forholdet mellem PS3 og PS Vita er så vigtigt. Motorstorm RC, Hustle Kings Top Darts og WipEout HD og HD Fury DLC til WipEout 2048 understøtter alle spil på tværs af platforme, hvilket lader spillere konkurrere med andre spillere, ligegyldigt hvilket system de spiller på. Uanset om spillene er turbaserede eller foregår i realtid, så skaber de nye spilmuligheder en unik oplevelse.

PS Vita er i butikkerne fra den 22. februar 2012 og byder på utroligt flotte spil samt sociale tilslutningsmuligheder og augmented reality-features, der flytter spillene ind i den virkelige verden, som aldrig før.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img