7.9 C
Copenhagen
22 marts 2023

Klassiske KONAMI spil gør comeback til moderne computere på GOG.COM

Published:

3 klassiske Metal Gear spil nu tilgængelige via GOG.COM samt KONAMI Collector’s Series: Castlevania & Contra vender tilbage til sande retro fans

I dag gør tre klassiske Metal Gear titler et stort comeback på moderne computere sammen med fem andre 8-bit klassikere!

Den første i serien er den sande klassiker Metal Gear fra 1987. Overalt anset som et af de mest solide spil i historien, er Metal Gear en solid klassiker, og er et absolut must-play hvis du vil se hvordan kult serien startede. Den anden titel er et KONAMI hit fra 1998 – Metal Gear Solid. Denne titel fortsatte med at redefinere stealth genren med spillere, der indtog rollen som Solid Snake, på en mission for at infiltrere et atomvåben anlæg for at neutralisere terroristerne kaldet FOXHOUND, en frafalden specialstyrke enhed.Efter at have genoplivet klassikere som Blade Runner og Diablo, giver vi dig nu Metal Gear Solid 2: Substance i en version der er fuldt ud spillevenlig på moderne computere. Som en udgivet version af Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 2: Substance vil spilleren endnu engang slutte sig til Solid Snake og Raiden på deres mission til at stoppe terrorist organisationen “Sons of Liberty” fra at udsætte verden fra et atom kaos!

Endeligt har vi forberedt en lækkerbisken for retro gamers. Med Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra nu på GOG.COM, har du den unikke mulighed for at finde tilbage til rødderne af to klassiske serier. Denne pakke består af fem unikke spil fra 8-bit æraen: Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Castlevania III: Dracula’s Curse, Contra, og Super C. Dette betyder at du har fem chancer for at redde universet i én!

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img