0.9 C
Copenhagen
6 december 2023

Kerbal Space Program 2 er på vej

Published:

Kerbal Space Program 2, opfølgeren til den elskede originale rumsim, lanceres i foråret 2020 til pc på Steam og andre butiksfabrikker og kommer kort efter til PlayStation4, PlayStation4 Pro og på tværs af Xbox One-familien, inklusive Xbox Én X.

Kerbal Space Program 2 tilbyder en lang række måder for spillere at fremme deres pladseventyr med et robust tilbud af nye planeter at udforske, nye teknologier til at krydse stjernerne og evnen til at etablere kolonier, alt sammen forankret i den virkelige verden videnskab. Spillere vil være i stand til at bygge uden begrænsningerne af planetarisk tyngdekraft for første gang, hvilket giver mulighed for større konstruktioner og mere komplekse kreationer end nogensinde før – inklusive interstellare fartøjer. Derudover vil spillerne være i stand til at dele disse oplevelser kollektivt i multiplayer for første gang i franchisehistorien.

Kerbal Space Program 2 vil også introducere en række nye forbedringer, herunder opdaterede planeter og dele, ekstra modding-support og en forbedret tutorial-oplevelse for at hjælpe med at få nye spillere fra jorden. På den ene side vil disse ændringer tilbyde nytilkomne hjælp til at opveje kurven for hvad der lærer bogstavelig raketvidenskab, og på den anden side holde udfordringslinjen høj for veteranspillere.

”KSP har altid handlet om at skubbe grænserne for innovation og kreativitet, og med Kerbal Space Program 2 tager vi den forudsætning endnu længere,” sagde Nate Simpson, kreativ direktør på Star Theory. ”Vi introducerer flere nye måder for spillere at udfordre sig selv, herunder nye fysikpuslespil til at løse, nye planetariske destinationer at erobre og nye måder at fremme deres eget deep-space-program. Dette er fortsat et spil om efterforskning, fantasi og forståelse af raketfysik – med masser af vilde styrt undervejs. ”

”Med Star Theory er vi i stand til at opbygge et nyt gameplay-fundament, der er eksponentielt større og giver os mulighed for at udforske langt ud over solsystemet i det originale spil. Dette er en spændende tid, da vi udvider Kerbal-franchisen, mens vi forbliver tro mod ånden i KSP, og hvad der gør franchisen så speciel, ”sagde Michael Cook, Executive Producer hos Private Division. “Kerbal Space Program 2 gnister en lidenskab for en helt ny generation af rumforskere, fremtidige astronauter og astronomer – hvilket er grunden til, at vi elsker det, vi laver her.”

Kerbal Space Program 2 lanceres i foråret 2020.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img