Det Forbudte Land, Eureka Anemos fremgår af tågerne i FINAL FANTASY® XIV i dag med lanceringen af ??Patch 4.25. Denne mystiske nye region er uudforsket og utæmmet, hvor elementerne hele tiden er i flux, og spillere vil blive udfordret af friske kampelementer, som de skal beherske for at opnå og forbedre kraftfulde nye våben. Patchen introducerer også det seneste kapitel i eventyret for inspektør ekstraordinaire, Hildibrand og den syvende sæson af The Feast PvP.
Det Forbudte Land, Eureka Anemos er et ekspansivt, uudforsket område, der bringer en række ændringer til de normale søjler i gameplay:

• Field Area-Style Gameplay: Op til 144 spillere kan optage en enkelt forekomst. Spillere opfordres til at gruppere med medfødte eventyrere for at jage berygtede monstre og arbejde hen imod fælles mål.
• Spillerprogression: Spillere får elementær EXP for at styrke deres evne til at udnytte elementerne, men skal være forsigtige. Døden i Eureka vil se EXP, og endog tabte niveauer, hvis de raser hurtigt ind.
• Ændret slagmekanik: Yderligere strategi er nødvendig i kamp gennem et element system, hvor spillere skal bruge Magia Board til at ændre element affiniteten af ??deres angreb for at modsætte sig fjendens. Spillere vil tilpasse deres Magia Board elementære attributter, og skal nøje overveje deres opsætning afhængigt af eventyrets mål.
• Belønninger: Spillere vil lejlighedsvis tjene proteinkrystaller gennem udforskning af Eureka og kan bruge dem til at forbedre Eureka våben og redskaber ved hjælp af den berømte smed Gerolt.

Se alle udgaverne og Køb her !