0.5 C
Copenhagen
4 december 2023

Kæmpe eSport finale i Danmark

Published:

Danmark har været med til at skabe de bedste spillere i både EU LCS (Europæiske League of Legends Championship Series), samt verdenen rundt og for første gang nogensinde kommer de Europæiske League of Legends Finals til Danmark. Med mere end 100.000.000 månedlige spillere på verdensplan, er League of Legends et af de absolut mest populære spil globalt. Det store mesterskab afholdes i weekenden den 7-8 april, hvor man kan opleve de fire bedste hold kæmpe for europæisk dominans, mesterskabs point samt en plads til 2018 Mid Season Invitational. Efter en af de mest spændende sæsoner i EU LCS historie, må man endeligt ikke gå glip af 2018 EU Spring Finals.

Den Europæiske League of Legends Championship Series (EU LCS) Spring Split Finale inkludere de fire bedste hold i Europa som konkurrerede i sidste runde af playoffs. 2018 sæsonen er opdelt i et henholdsvis Forår og Sommer Split som hver strækker sig over ni uge, i den regulær sæson samt tre uger med playoffs. Kampen for en tredjeplads finder sted lørdag den 7. april, og med finalerne søndag den 8. april i Royal Arena, København.

Hvad er der satset?
Vinderholdet bliver foruden en pengepræmie og mesterskabs points, også tildelt titlen “Spring Split champions” er viser at de er det bedste hold i Europa. Dette giver også adgang til deltagelse i den første internationale League of Legends begivenhed i år, hvilket er Mid Season Invitational som vil blive holdt i Berlin og Paris.

Tredjepladsen vil sikre sig en plads til 2018 Rift Rivals turnering, som bliver holdt til sommer, det er en kamp om dominans i mellem de 3 bedste hold i Europa vs de 3 bedste hold i Nordamerika.

Nyeste billeder kan også findes her
Stemning fra sidste år event kan ses her

For mere information findes her
2018 EU Spring Finals, Royal Arena bliver også udsendt på følgende platforme:
Youtube,Twitch og lolesports
Samt sociale medier som vil opdatere kampene løbende via Twitter

League of Legends er et MOBA lavet af RIOT Games der blev lanceret i 2009 som kan spilles online på både MAC og PC hvor det er F2P(Free to play). Siden udgivelsen har spillet og RIOT vokset mere og mere, og sat standarden inden for eSport over hele verdenen League of Legends bliver spillet i over 1.3 milliarder timer om måneden, og har over 100 millioner aktive spillere om måneden siden september 2016.

Riot Games blev stiftet i 2006 af Brandon Beck og Marc Merril med intentionen om at ændre på hvordan spil er lavet og skabt for spillere. I 2009, udgav Riot deres debut titel “League of Legends” hvilket fik meget stor popularitet. Spillet har siden da udviklet sig til at blive det mest spillede spil på PC i verdenen og være en stor indflydelse på væksten af esport. Spillerne er fundamentet af fællesskabet og det er for deres skyld vi bliver ved med at udvikle os og forbedre League of Legends oplevelsen. Riot Games Hovedkvarter er lokaliseret i Los Angeles, CA, og har over 23 kontorer spredt rundt i verdenen

Billetter kan købes nu via Ticketmaster

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img