SQUARE ENIX er stolt af at annoncere det globale samfund for den kritikerroste FINAL FANTASY XIV Online fortsætter med at udvide med mere end 14 millioner registrerede Warriors of Light fra i dag. Revealed på tærsklen til fejringer, der markerer den succesrige MMOs femte jubilæum, betyder det, at yderligere 4 millioner eventyrere har rejst til Eorzea i det forløbne år alene.

Producent og direktør Naoki Yoshida havde følgende besked:
“Selvom den oprindelige FINAL FANTASY XIV ikke kunne opfylde forventningerne, kunne vi med støtte fra folk i medierne, de virksomheder, vi har arbejdet med, og selvfølgelig vores dedikerede spillere, lancere A Realm Reborn i 2013. FFXIV blev faktisk genfødt , og i løbet af de seneste fem år er den vokset til at blive den titel, som vi alle kender og elsker i dag. Jeg kan ikke takke dig nok.

“Vi i udviklings- og operationsholdene har arbejdet i fuld kapacitet lige siden lanceringen af ??A Realm Reborn, og mens vi har gjort vores del af fejltagelser undervejs, fortsætter lysets krigere med at spore os videre.

“Der er mange nye spiloplevelser og episke fortællinger, som vi ønsker at dele med jer alle sammen. Vi vil arbejde hårdere end nogensinde for at udvide FFXIVs verden, hvor spillerne danner varige obligationer med hinanden gennem deres eventyr.

“FINAL FANTASY XIV er resultatet af alles passion og engagement, herunder alle jer Warriors of Light, og jeg håber du vil fortsætte med at støtte os, når vi bygger denne verden sammen.”

For at markere denne vigtige lejlighed – sammen med spillet femårs jubilæum – vil Yoshida være vært for en speciel 14-timers livsstrøm fuld af spændende gæster, der afspejler rejsen hidtil. Kicking off klokken 4:00 BST den 1. september, vil showet vise fremtoninger fra nogle af spillets stemmeaktører, se udviklerne diskutere en række emner, og resultaterne for fanen Favoritmusik afstemning offentliggjort.

Som en del af livestrømmen vil den seneste Brev fra Producer LIVE afsløre mere om, hvad der kommer i Patch 4.4: Prelude in Violet, og endelig vil Capcom’s Ryozo Tsujimoto blive med i Yoshida for at diskutere det meget roste Monster Hunter: World ™ samarbejde og mere!

Festlighederne for det femte jubilæum finder i øjeblikket sted i form af The Rising-arrangementet, som fortsætter til den 18. september. Flere oplysninger om arrangementet kan findes her: http://sqex.to/Lez

Fans kan også se frem til en spændende sæson af FINAL FANTASY XIV Online Fan Festivaler over hele verden. Nordamerika vil starte turneringen den 16.-17. November 2018 i Las Vegas, efterfulgt af den europæiske fansfestival den 2.-3. Februar 2019 på La Grande Halle de La Villette i Paris og slutter med Tokyo Fan Festival på Marts 2019. Spillere, der ikke deltager i arrangementet, inviteres til at indstille sig til FINAL FANTASY XIV Fan Festival live stream, som er gratis tilgængelig på den officielle FINAL FANTASY XIV Online Twitch kanal: https://twitch.tv/finalfantasyxiv

Alle udgaver af FINAL FANTASY XIV Online, herunder FINAL FANTASY XIV: Stormblood-ekspansion, kan købes via Square Enix Online Store her: http://sqex.to/FFXIVStore