De første billeder af det succesrige samarbejde med Sydney Gaymers, der så FINAL FANTASY XIV Online, bliver det første videospil, der skal marcheres som en del af en flyde i Sydney’s Gay & Lesbian Mardi Gras Parade lørdag den 2. marts, bliver nu afsløret.

Float, der lavede sin debut under 2019 Parade Night, oplevede opblæsbare bolte af en Moogle, Cactuar og Cherry Bomb tage centrum, mens 80 marchere lavet af medlemmer af både FINAL FANTASY XIV Online og Sydney Gaymers samfund fejret rundt om det under banner “Realms United”.

Samarbejdet blev først annonceret i februar 2019 og markerer den sammenkomne af Australiens 2.600-stærke Sydney Gaymer-fællesskab med den kritisk anerkendte MMO. De følgende citater blev tilbudt på det tidspunkt:

“Sydney Gaymers er begejstret for at samarbejde med FINAL FANTASY XIV Online for sin 2019 float entry, med titlen Realms United. Det betyder så meget at modtage direkte støtte, validering og anerkendelse fra en sådan kraft i branchen. Ikke kun det, at blive understøttet af et spil hvor så meget af vores samfund og værdier er repræsenteret. FINAL FANTASY XIV Online-samfundet diskriminerer og respekterer ikke alles frihed og deres individuelle værdier ens. For mange LGBTQI + personer giver online-samfund plads til rejsen og udforskningen af ??personlige identiteter. De tillader os at forbinde og fejre, og de forstærker, at vi ikke er alene. Sydney Gaymers kunne ikke have en bedre sponsor for at hjælpe med at skabe den mest ambitiøse flyde, den nogensinde har gjort. “

  • Arrangør for Sydney Gaymers, Peak Distapan

“Dette samarbejde kunne aldrig være blevet realiseret uden vores fællesskabs indsats. Da FFXIV deltog i PAX Australia, var det FFXIV-spillere i Australien, der tilbød os den største velkommen og yderste støtte. Dette førte til vores fællesskab og Sydney Gaymers arbejder sammen for at gøre samarbejdet til virkelighed. At se det gør mig meget glad faktisk, både som den ansvarlige for FFXIV og også som en anden spiller af spillet. FFXIV er en anden verden, der fortsætter med at vokse og udvide sig online. I den verden bliver folk eventyrere, kendt som lysets krigere, og kan fortsat være fri. Jeg vil gerne fortsætte med at udvikle denne verden, hånd i hånd med lokalsamfund over hele kloden. “

  • FINAL FANTASY XIV Online Producent og direktør, Naoki Yoshida

Nu i sit 41. år er Sydney Gay & Lesbian Mardi Gras en årlig to ugers lang festival for at fejre magten og mangfoldigheden af ??LGBTQI + -samfundet, der kulminerer i en parade gennem det centrale Sydney, Australien. Den travle ekstravaganza bringer Sydney i stå og skinner en global spotlight på LGBTQI + liv, kultur, samfund og kreativitet. Sydney Gaymers trådte i sit femte år med deltagelse i Sydney Gay og Lesbian Mardi Gras Parade i 2019.