7.9 C
Copenhagen
22 marts 2023

Disintegration fra holdet bag Halo kommer i 2020

Published:

Private Division og V1 Interactive afslørede i dag de første detaljer om det kommende sci-fi-skydespil, Disintegration, som inkluderede en fængslende single-player-kampagne, multiplayer med tre forskellige spiltilstande og et første glimt på spilverdenen. Disintegration lanceres digitalt på PC, PlayStation4, PlayStation4 Pro og på tværs af Xbox One-familien af ??enheder, inklusive Xbox One X. Spillet er udviklet af V1 Interactive, et uafhængigt studie med omkring 30 industriveteraner og nyt talent der har arbejdet med titler som Halo, Destiny, SOCOM US Navy Seals og mere. Holdet ledes af Marcus Lehto, medskaber af Halo og tidligere kreativ direktør for Bungie.

I opløsning vil spillerne rejse til den nærmeste fremtid, når menneskeheden er på randen af ??udryddelse og vender sig til teknologi i deres håb om at overleve. Gennem en proces, der kaldes Integration, fjernes den menneskelige hjerne og indkapsles kirurgisk i en robotarmatur. En dominerende fjendens supermagt, kendt som Rayonne, dukker op, drevet gal af deres nyvundne overherredømme og begynder at fange hvad der er tilbage af menneskeheden, der tvinger dem til robotintegration.

“Disintegration er ikke din standard førstepersonsskytte, og det vil udfordre, hvordan du nærmer dig slagområdet,” sagde Marcus Lehto, præsident og spildirektør hos V1 Interactive. ”Du vil udforske en verden for evigt ændret ved en vedvarende global konflikt. Den eneste måde at redde liv på, som vi kender det, er ved at tage strategiske beslutninger i enhver brandmand, både som en bevæbnet Gravcykelotpilot og som chef for dit besætning “

”Spillet finder sted i denne smukke verden og har en historie udformet med modgang og triumf. Begge disse aspekter kunne være omdrejningspunktet for et enkelt spil, men V1 tager det et skridt videre, ”sagde Kari Toyama, seniorproducent i Private Division. “Ikke kun bringer Disintegration en fordybende spilverden og en gripende fortælling, spillet leverer evnen til at sidde både inden for og over kamp på en helt anden måde end noget andet derude lige nu.”

Disintegration vil indeholde en komplet single-player-kampagne, hvor spilleren påtager sig rollen som Romer Shoal, en ekspert i pilotering af en Grav Bike, et svævende quad-motor køretøj, der oprindeligt blev brugt til søge- og redningsopgaver, der er omdannet til et pansret chassis, der bristler med magtfulde våben. Romer kommanderer en lille modstandsstyrke, der kæmper for at redde det, der er tilbage af menneskeheden.

Spillet vil også indeholde tre forskellige multiplayer-spiltilstande ved lanceringen, hver med en række kort. Disse hektiske holdbaserede kampe kræver smart koordinering, idet de benytter jordenheder med individuelle evner og samtidig maksimerer de destruktive våben på Gravcyklen. Spillere vil vælge mellem flere besætninger, der hver har en unik belastning og rolle i kamp.

Desintegration udkommer i 2020

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img